TOP BOX Extra Nagy teherbírású Mozgó Táskák W/Megerősített Kezel & Cipzár, Hátizsák, Hevederek, Költöztető Göngyölegek (6)

TOP BOX Extra Nagy teherbírású Mozgó Táskák W/Megerősített Kezel & Cipzár, Hátizsák, Hevederek, Költöztető Göngyölegek (6)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

[NEHÉZ] A táska anyaga erős, vízálló, szőtt műanyagŐk is kemény kezeli szőtt körül a táska egy sokkal keményebb építeni. [TÚLMÉRETEZETT] Az extra nagy tároló táska 27" x 16" x 13" tartsa lenyomva körülbelül 20 liter. [OPEN TOP DESIGN] A felső tároló zsák képesek teljesen kibontott, a könnyebb hozzáférés érdekében, valamint egyszerűbb válogatás, rakodás, majd húzza ki a ruhák, a könyvek, a cipő, vagy bármi más, szükséges, hogy átutalással vagy bolt!. [ZSEBÉBEN TAG] : van egy tag zsebében a sarkon, ahol lehet, címke a csomagját, hogy gyorsan azonosítani a tartalmát.Ha nem használja, akkor előfordulhat, fold, valamint tárolja ezeket a mozgó táskák minden kompakt tér lehetnek összecsukva nagyon kis tárolására. [TÖBB alkalmazás] Mozgó táska egy nagyszerű alternatívája a mozgó doboz, mint ők állítható, könnyebben hordozható, több, könnyen újrahasznosítható.Ők is robusztus, vízálló.Kiváló tárolására, mozog, helyet takarít meg, kemping, valamint a csomagolási, valamint több!. [NEHÉZ] A táska anyaga erős, vízálló, szőtt műanyag.Ők is kemény kezeli szőtt körül a táska egy sokkal keményebb építeni. [TÚLMÉRETEZETT] Az extra nagy tároló táska 27" x 16" x 13" tartsa lenyomva körülbelül 20 liter. [OPEN TOP DESIGN] A felső tároló zsák képesek teljesen kibontott, a könnyebb hozzáférés érdekében, valamint egyszerűbb válogatás, rakodás, majd húzza ki a ruhák, a könyvek, a cipő, vagy bármi más, szükséges, hogy átutalással vagy bolt!. [ZSEBÉBEN TAG] : van egy tag zsebében a sarkon, ahol lehet, címke a csomagját, hogy gyorsan azonosítani a tartalmát.Ha nem használja, akkor előfordulhat, fold, valamint tárolja ezeket a mozgó táskák minden kompakt tér lehetnek összecsukva nagyon kis tárolására. [TÖBB alkalmazás] Mozgó táska egy nagyszerű alternatívája a mozgó doboz, mint ők állítható, könnyebben hordozható, több, könnyen újrahasznosítható.Ők is robusztus, vízálló.Kiváló tárolására, mozog, helyet takarít meg, kemping, valamint a csomagolási, valamint több!.Ezek a táskák készülnek erős, vízálló, szőtt műanyag, ami azt jelenti, hogy tartós, ellenáll a sok kopás.Ők is kemény kezeli szőtt körül a táskát, amely extra támogatás teszi őket könnyebb folytatni, még akkor is ha tele vannak a nehéz elemek.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában