lenoup Csillogó Bling Bling Telefon Gyűrűt Tartó,Szikra Telefon Gyűrű Markolat Mesterséges Gyémánt Állni,Strasszos Sejt Ujj Gyűrű Telefonok,Pad(Ezüst)

lenoup Csillogó Bling Bling Telefon Gyűrűt Tartó,Szikra Telefon Gyűrű Markolat Mesterséges Gyémánt Állni,Strasszos Sejt Ujj Gyűrű Telefonok,Pad(Ezüst)

Rendeléséhez elérhető
HUF 778.50
Készleten:

【Csillogó Gyűrű Állni Gyémánt】 : Divatos szikrázó csillogásban gyémánt telefon gyűrű, csillogó telefon kitámasztó megfelelő ajándék a lányokat, asszonyokat 【Bling Telefon Gyűrű Állni】 : Bling Bling ezüst telefon gyűrű jogosultja segít a telefont tartsa szilárdan.Szintén ujj gyűrű markolat álljon segít lásd a videók vagy a fényképek a forgatás 360 szögben álljon. 【Kényelmes, Biztonságos】 : Gyémánt gyűrű markolat megakadályozhatja, hogy a telefon a véletlen csepp, elcsúszott.Strasszos telefon állvány gyűrű fokozza a jobb kezelhetőség, valamint elősegítik egy kezes használat. 【Magas Viszkozitású】 : Erős ragasztó telefon gyűrűt tartó.Ragasztó nem újrahasználható,Kérjük, erősítse meg a pozíciót, mielőtt üzembe telefon csörög rajta.(Nem kell alkalmazni a texturált /bőrtok). 【Egyetemes Kompatibilitási】 : Cella gyűrű jogosultja lehet használni, a legtöbb okos telefon vagy tabletta.Ragasztó nem ragaszkodik bőr, szövet,üveg,folyékony szilikon,olajos, egyenetlen felületekre. 【Csillogó Gyűrű Állni Gyémánt】 : Divatos szikrázó csillogásban gyémánt telefon gyűrű, csillogó telefon kitámasztó megfelelő ajándék a lányokat, asszonyokat. 【Bling Telefon Gyűrű Állni】 : Bling Bling ezüst telefon gyűrű jogosultja segít a telefont tartsa szilárdan.Szintén ujj gyűrű markolat álljon segít lásd a videók vagy a fényképek a forgatás 360 szögben álljon. 【Kényelmes, Biztonságos】 : Gyémánt gyűrű markolat megakadályozhatja, hogy a telefon a véletlen csepp, elcsúszott.Strasszos telefon állvány gyűrű fokozza a jobb kezelhetőség, valamint elősegítik egy kezes használat. 【Magas Viszkozitású】 : Erős ragasztó telefon gyűrűt tartó.Ragasztó nem újrahasználható,Kérjük, erősítse meg a pozíciót, mielőtt üzembe telefon csörög rajta.(Nem kell alkalmazni a texturált /bőrtok). 【Egyetemes Kompatibilitási】 : Cella gyűrű jogosultja lehet használni, a legtöbb okos telefon vagy tabletta.Ragasztó nem ragaszkodik bőr, szövet,üveg,folyékony szilikon,olajos, egyenetlen felületekre.Használat Módja : 1. Törölje el a szennyeződés, por hátán a telefon vagy tabletta, majd szárítsa meg teljesen. Húzza le a hátsó papír.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában