Súlyzó Készlet, Fitness Otthon Edzőtermi Csúszásmentes Kézi Súlyok a Férfiak, mind a Nők, Súlyzó Szett 2-es vagy 1 - Hex Kézi Súlyok,3kg

Súlyzó Készlet, Fitness Otthon Edzőtermi Csúszásmentes Kézi Súlyok a Férfiak, mind a Nők, Súlyzó Szett 2-es vagy 1 - Hex Kézi Súlyok,3kg

Rendeléséhez elérhető
HUF 8271.00
Készleten:

❤ Nyomtatott súly számot minden kupakot szín-kódolt a gyors azonosítás,Neoprén bevonatú, a tartósság, a biztonság, valamint a csúszásmentes fogást ❤ Lehet választani 1-5kg súlyzó az ön igényei szerint, súlyzó szett remek választás a kezdő, valamint a speciális fitness rajongók egyformák. ❤ Súlyzós edzés nem csak épít erő, de ez is segít kalóriát éget, növeli az energia szintet, védi a csontok egészségét, javítja a hangulatot, sőt még többet is. ❤ A mellkas, váll, bicepsz, hogy meg tricepsz, a súlyzók lehet használni a legkülönbözőbb gyakorlatok.Használja a súlyzó szett otthon, vagy vigye magával marad az ütemterv az edzést nem számít, hová megy. ❤ Ideális súlyzós edzés,nem kell egy menő edzőterem, illetve szakmai alkalmasság berendezés.Használja az otthon, a szabadban, egy stúdióban, vagy egy szállodában.Név : Dumbbell Material : vas + polymer Color : szürke, bluespecification : 14.5x5x5cm (1 KG)16.3cm (4 KG)22x9x9cm(5 KG)❤ kiválaszthatja a megfelelő mennyiségű súlyt a rutin, preferencia, valamint az ismétlések számát.súlyzó készlet remek választás a kezdő, valamint a speciális fitness rajongók egyformák.❤ Súlyzós edzés nem csak épít erő, de ez is segít kalóriát éget, növeli az energia szintet, védi a csontok egészségét, javítja a hangulatot, sőt még többet is.❤ A mellkas, váll, bicepsz, hogy meg tricepsz, a súlyzók lehet használni a legkülönbözőbb gyakorlatok.Használja a súlyzó szett otthon, vagy vigye magával marad az ütemterv az edzést nem számít, hová megy.

További részletek

14.5x5x5cm (1KG):
16.5x6.5x6.5cm(2KG):
18.3x7.5x7 .5cm(3KG):
20.2x8.3x8.3cm (4KG):
22x9x9cm(5KG):
❤ You can choose the right amount of weight for your routine, preference, and number of repetitions. dumbbell set makes a great choice for both beginners and advanced fitness enthusiasts alike.:
❤ Resistance training not only builds strength, but it can also help burns calories, increase energy levels, protect bone health, improve mood, and more.:
❤ From chest and shoulders to biceps and triceps, the dumbbells can be used for a wide array of exercises. Use the dumbbell set at home or take it with you for staying on schedule with your workout routine no matter where you go. :

Hasonló termékek a kategóriában