SRHMYWW Szerelt Lóg Rack Fürdőszoba, Konyha Tároló, illetve Szervezet - Matt Fekete 1-Tier Fali Polc Edények,Ütés-Ingyenes Fürdőszoba

SRHMYWW Szerelt Lóg Rack Fürdőszoba, Konyha Tároló, illetve Szervezet - Matt Fekete 1-Tier Fali Polc Edények,Ütés-Ingyenes Fürdőszoba

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

[Helytakarékos] : A multifunkcionális fürdőszoba doboz nagyon tárolására alkalmas különböző eszközökHa telepítve van a fürdőszobában is el lehet helyezni, sampon, tusfürdő, krém, stb.; ha telepítve van a konyhában, akkor tegye a fűszereket.A nagy kapacitású zuhany polc lehetővé teszi, hogy tárolja a további elemek, valamint a kerítés megakadályozza, hogy a tételek alá. [Super Tapadás] : Vízálló, erős tapadású, így a fürdőszoba polc szilárdan rögzíteni kell a fal, illetve telepíthetők anélkül, hogy a fúrási lyuk.Tartsa az elemeket belül elérjük.Ne aggódj, leeső tárgyak, azt is integritásának fenntartása, a falon.Ez a tökéletes választás a helytakarékosság könnyen!. [Az anyag tartós, nem rozsdásodik] : A fürdőszoba keret készült magas minőségű, tartós SUS304 rozsdamentes acél anyag, amely vízálló, rozsda-bizonyíték, nem pedig könnyen deformálódik.A sima felület nagyon barátságos, valamint a holmiját.Az üreges alsó lehetővé teszi, hogy a víz a fürdőszoba polc lefolyó, gyorsan szárad, elkerülve a foltok a zuhany polc. [Könnyű telepítés] : Jön a telepítés hardver; meg lehet kezdeni a telepítést, miután megkapta a csomagot.Ezen kívül -, fal -, ragasztók, vagy a foglalt használja a sima felületeken.Például a kerámia/sima márvány/üveg fal, stb. [Szolgáltatásaink] : Kedves ügyfelek, üdvözöljük venni a termékeket.A vásárlás után a termék, ha bármilyen kérdése van a termék, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül.Specifikáció : Anyag : SUS-304 rozsdamentes acél Szín : matt fekete Csomagolás : zuhany rack x 1 Köröm-mentes ragasztó×1 Film×2 Méret : 40cm*13cm*5,5 cm-es, 50cm*13cm*5,5 cm, 60cm*13cm*5,5 cm-es Elem súly : nettó súly miatt 0.32 kg, Beosztás, a fürdőszoba, tároló állványok lehet tárolására használt bőrápoló termékek, mint a sampon, kondicionáló, tusfürdő, testápoló, valamint a parfüm.A konyhában, a polc használható fel fűszereket, majd fűszerezés üveget is használható, étkező, hálószoba, nappali, iroda Rozsda megelőzés : A fürdőszoba polc készült 304-es rozsdamentes acélból készült, ami rozsda-bizonyíték, könnyen tisztítható.

További részletek

Material:
SUS 304 stainless steel
Color:
matte black
Packing:
shower rack x 1
Nail-free glue×1:
Film×2:
Size:
40cm*13cm*5.5cm,
50cm*13cm*5.5cm,:
60cm*13cm*5.5cm:
Item weight:
net weight is about 0.32kg,
Function:
In the bathroom, storage racks can be used to store skin care products such as shampoo, conditioner, shower gel, lotion and perfume.:
In the kitchen, the shelf can be used to put spices and seasoning bottles,:
Can also be used in dining room, bedroom, living room and office:
Rust prevention:
The bathroom shelf is made of 304 stainless steel, which is rust-proof and easy to clean. Suitable for household environments such as bathrooms, toilets, and kitchens. It would be great to place the shower shelf next to the mirror or washbasin, just put the frequently used items on the shelf.:
installation tips:
Nail-free installation:
1. Clean up wall stains:
2. Apply nail-free glue evenly:
3. Press the film hard and let it stand for 72 hours:
4. Hang the main body with the film:
Please wait 72 hours in dry conditions before hanging anything :

Hasonló termékek a kategóriában