WASELIA Állandó Match Fém,Újrafelhasználható Túlélési öngyújtó Öngyújtó, Sürgősségi Vízálló Kulcstartó Csatár Stick Készlet (2-Kék)

WASELIA Állandó Match Fém,Újrafelhasználható Túlélési öngyújtó Öngyújtó, Sürgősségi Vízálló Kulcstartó Csatár Stick Készlet (2-Kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1529.10
Készleten:

??【Eredeti Egyedi Design】 : Ez a szabadtéri mérkőzés könnyebb javát nagyban bármilyen szabadtéri alkalommal is lehet vészhelyzet túlélési eszközök utazik ??【Utility Sokoldalú】 : Ez a kulcstartó egy tökéletes eszköz, mivel kombinálja a közüzemi szolgáltatások széles skálájával, amely így nem kell a túrázás vagy a kemping felszerelés, vadász, utazó, valamint egyéb tevékenységek a szabadban.Egyformán jól működik akkor is, ha nedves vagy hideg. ??【Tartós】 : mindenki számára megfelelő viselet, vermikulit starter, állítható pamut ellenáll legalább 10.000 kattintás, minőségi magnézium core előre.Üzemanyag lehet pótolni, de lehet használni, több ezer alkalommal. ??【Könnyen Használható】 : Kell hozzá egy kis mennyiségű üzemanyag (gázolaj, vagy kerozin), mielőtt használja a szerkezetet, hagyja, hogy a gyufaszál betölt 1-2 percig (a pamut alapvető teljesen elnyeli az üzemanyag). ??【Nagy Ajándék Ötletek】 : tűz, kulcstartó, öngyújtó, gyufa starter üveg flint nyitó kulcstartó túlélési karabiner mérkőzések csatár magnézium gyűrű fém bot jogosultja gyufaszálat rod állandó készlet olaj vízálló acél kemping eszköz újrafelhasználható sürgősségi golyó a férfiak llavero taktikai csapást multi nyaklánc firestarter öngyújtók encendedor sör örökre többfunkciós iránytű sárkány ferro kerozin klip keychains őszinte először is a víz üzemanyag kültéri világító rúd hordozható infinity mini csomag. ??【Eredeti Egyedi Design】 : Ez a szabadtéri mérkőzés könnyebb javát nagyban bármilyen szabadtéri alkalommal is lehet vészhelyzet túlélési eszközök utazik. ??【Utility Sokoldalú】 : Ez a kulcstartó egy tökéletes eszköz, mivel kombinálja a közüzemi szolgáltatások széles skálájával, amely így nem kell a túrázás vagy a kemping felszerelés, vadász, utazó, valamint egyéb tevékenységek a szabadban.Egyformán jól működik akkor is, ha nedves vagy hideg. ??【Tartós】 : mindenki számára megfelelő viselet, vermikulit starter, állítható pamut ellenáll legalább 10.000 kattintás, minőségi magnézium core előre.Üzemanyag lehet pótolni, de lehet használni, több ezer alkalommal. ??【Könnyen Használható】 : Kell hozzá egy kis mennyiségű üzemanyag (gázolaj, vagy kerozin), mielőtt használja a szerkezetet, hagyja, hogy a gyufaszál betölt 1-2 percig (a pamut alapvető teljesen elnyeli az üzemanyag).

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában