Kézi Groove Gap Tisztító Kefe Eszközök Ajtó, Ablak Nyomon Konyha, Fürdőszoba Tisztító Kefe Takarítás Modulok (Többszínű, B)

Kézi Groove Gap Tisztító Kefe Eszközök Ajtó, Ablak Nyomon Konyha, Fürdőszoba Tisztító Kefe Takarítás Modulok (Többszínű, B)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

【Széles körben Használják】Használja ezeket tisztító készlet eszközök tiszta ablak slot, árnyékolók, párkányok, autó szellőzők, tolóajtók, zuhany ajtó sínek, mosogatók, csaptelepek, wc kapcsolók, fürdőkád, sőt még többet isTalálkozunk a különböző követelményeknek, tisztítsa meg a makacs szennyeződéseket, mint egy profi hajlamos. 【Hordozható kivitel】 Lapos kivitel ecset teszi a windows, illetve zuhanyzó nyomait könnyedén, gyorsan.Lógó lyuk lehet a kagylót kevesebb helyet foglalnak el. 【2-in-1 Lapátot Ecset】2 az 1-ben Többfunkciós Levehető Lapátot Ecset klipek együtt a könnyű tárolás használata.Egy tisztító kefe egyik végén eltávolítja a laza talajt, majd egy lehúzó, a másik végén eltávolítja a makacs szennyeződéseket.Könnyen tisztítható a nehezen elérhető területeken, valamint a kis rések/szellőzők.Nagy a belépési ablak tömítések, üveg ajtó nyomait.A kefék lehet akasztani, tárolt, a könnyebb tisztítás. 【Innovatív Design】Mágikus Ablak Nyílás Tisztító Kefe áll a magas minőségű ABS csúszó kar Baijie szivacs, ami levehető, valamint mosható, nem piszkos lesz a kezed, amely lehetővé teszi, hogy könnyen tisztán.Sőt, a súroló pad könnyű hab, erős fertőtlenítő képességét. 【Cserélhető Szivacs】Mágikus Ablak Tisztító Ecset, Szivacs könnyű cserélni, így az ecset higiénikusabb. 【Széles körben Használják】Használja ezeket tisztító készlet eszközök tiszta ablak slot, árnyékolók, párkányok, autó szellőzők, tolóajtók, zuhany ajtó sínek, mosogatók, csaptelepek, wc kapcsolók, fürdőkád, sőt még többet is.Találkozunk a különböző követelményeknek, tisztítsa meg a makacs szennyeződéseket, mint egy profi hajlamos. 【Hordozható kivitel】 Lapos kivitel ecset teszi a windows, illetve zuhanyzó nyomait könnyedén, gyorsan.Lógó lyuk lehet a kagylót kevesebb helyet foglalnak el. 【2-in-1 Lapátot Ecset】2 az 1-ben Többfunkciós Levehető Lapátot Ecset klipek együtt a könnyű tárolás használata.Egy tisztító kefe egyik végén eltávolítja a laza talajt, majd egy lehúzó, a másik végén eltávolítja a makacs szennyeződéseket.Könnyen tisztítható a nehezen elérhető területeken, valamint a kis rések/szellőzők.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában