PinkSheep Kislány Ékszer Gyűrűk Mezőbe, Állítható, Nem Párhuzamos, a Lány, Mintha Játék, öltöztetős Gyűrűk (24 Szép Gyűrűt)

PinkSheep Kislány Ékszer Gyűrűk Mezőbe, Állítható, Nem Párhuzamos, a Lány, Mintha Játék, öltöztetős Gyűrűk (24 Szép Gyűrűt)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.00
Készleten:

❀Eredeti, Trendi Design-Minták 24 gyűrűk hogy majd a lányai megbabonáztaNapraforgó, pillangó, hamis drágakő gyűrű.Használat élénk színek, szép minták, nem párhuzamos, látható, mint a kép. Ezek a gyűrűk állítható szerint az ujját.Nem a szorongás, mielőtt a vásárlás. ❀TartósságKészült kiváló minőségű akril, fém, nikkel mentes, bőr -, barátságos, Biztonságos, könnyen karbantartható. ❀Ez Egy Nagy Ajándék . Gyűrűk csomagolva rózsaszín ajándék doboz, lehet alkalmazni, születésnapi buli, ajándék táska, töltőanyagok, party kellék, fél zsák, valamint a szezonális rendezvények, mint a Halloween, Karácsony, dinoszaurusz, party dekoráció, komámasszony táskák, lányok party kellékek. ❀ÜgyfélszolgálatMinden anyag kézzel rendezett,, valamint extrudálás károsodás elkerülhetetlen a közlekedésben, ha van hiányzó részek, vagy a kárt, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, amint lehetséges, akkor lehet válaszolni 24 órán belül.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában