Szövet Doboz Kreatív Téglalap alakú Szövet Doboz Tartó, Dekoratív Szövet Borító Befejeződött a Gyönyörű Gyűjtemény (Szín : B)

Szövet Doboz Kreatív Téglalap alakú Szövet Doboz Tartó, Dekoratív Szövet Borító Befejeződött a Gyönyörű Gyűjtemény (Szín : B)

Rendeléséhez elérhető
HUF 8181.00
Készleten:

♥Ez a retro stílusú szövet jogosultja a tökéletes dekoráció a nappali, étkező, hálószoba, iroda, stb ♥Egy alap fedezi könnyen eltávolítható, hogy lehetővé teszi, hogy pótolja a szövet doboz. ♥A papírtörlő adagoló fém + üveg elegáns, tartós, könnyen tisztítható.5 cm(Hossz) x 11,5 cm(Szélesség) x 7. ♥Tökéletes Ajándék Ötlet - tökéletes választás a családtagok, barátok vagy kollégák, a születésnapok, ünnepek, esküvők vagy házavató felek, stb. ♥Ez a retro stílusú szövet jogosultja a tökéletes dekoráció a nappali, étkező, hálószoba, iroda, stb. ♥Egy alap fedezi könnyen eltávolítható, hogy lehetővé teszi, hogy pótolja a szövet doboz. ♥A papírtörlő adagoló fém + üveg elegáns, tartós, könnyen tisztítható.5 cm(Hossz) x 11,5 cm(Szélesség) x 7. ♥Tökéletes Ajándék Ötlet - tökéletes választás a családtagok, barátok vagy kollégák, a születésnapok, ünnepek, esküvők vagy házavató felek, stb.Termék : Szövet box Material : fém + glass Style : retro Dimensions : 21.5 cm(Hossz) x 11,5 cm(Szélesség) x 7.4 cm(Magasság) Egy tökéletes választás üzleti partnerek, kollégák, barátok vagy családtagok különleges alkalmakkor, mint például születésnapok, ünnepek, esküvők, házavató felek, stb.Szín : Kérjük, emlékezni kell, hogy kellő világítás effektek,monitor fényerő/kontraszt beállításokat, stb,lehet, hogy van némi különbség a színtónus a honlap fényképet, majd a tényleges tétel.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában