SQXBK Hajlítható Buborék Fal 120cm/47inch Fekete Akvárium légfüggöny Buborék Befúvó Rugalmas Levegő Buborék Gumi Cső Akvárium akvárium

SQXBK Hajlítható Buborék Fal 120cm/47inch Fekete Akvárium légfüggöny Buborék Befúvó Rugalmas Levegő Buborék Gumi Cső Akvárium akvárium

Rendeléséhez elérhető
HUF 824.40
Készleten:

A függöny bubbler puha gumi, amely jó rugalmasság, valamint hogy bármilyen formában szükségesRugalmas buborék botok akváriumok létrehozhat szép buborék, függöny, dekoráció.A buborékok egyenletesen eloszlik.A légfüggöny tömlő oldjuk fel több oxigén, amely biztosítja, hogy a hal még aktív.A légfüggöny buborék pálca leginkább alkalmas bujkál a homok, a táj, a kövek, stb., hogy az emberek egy titokzatos érzés.Az akvárium légfüggöny tömlő alkalmas 3/16" ID standard akváriumban air lines. A porózus tömlő jó rugalmasság lehet bármilyen alakú.A teljes játék a képzelet. Az akvárium buborék függöny egyenletes, finom, de az oxigén ellátás teljesítménye jó.Szép, mint egy függöny a víz. Tartsa a keringő víz körforgása, növeli a gáz egyensúly, a víz frissebb. Az akvárium buborék szalag leginkább alkalmas tereprendezés víz tartályok, amelyek jól alá rejtett homok, épületek, kövek, stb. alkalmas akvárium, valamint az akvárium dekoráció.Specifikáció : Anyag : Gumi Szín : Fekete Méret : 120cm/47.2 hüvelyk Kilépő méret : kompatibilis 3/16" (4 mm) belső átmérő Megjegyzés : Enyhe ráncok a buborék szalag teljesen normális, nem befolyásolja a normális használja a terméket.Használati utasítás : 1. A használat során a buborék cső van csatlakoztatva a konnektorba a visszacsapó szelep egy 4mm átmérőjű levegő csövet, majd csatlakozik a pumpa, a buborék cső teljesen a vízbe.Kapcsolja be a készüléket, majd azonnal engedje, egyenletes buborékok. Hosszú távú használata, mint például blokkolja szennyeződés, illetve csökkenti a buborékok, lehet kivenni a takarítás, meg újra. A kipufogógáz hatása a gumi diffúzor arányos a hatalom az oxigén szivattyú.Minél nagyobb a hatalom, annál nagyobb a gáz mennyisége.Csomag : 1 DB Akvárium Víz Függöny Buborék Bár.

További részletek

Material:
Rubber
Colour:
Black
Size:
120cm/47.2inch
Outlet size:
compatible with 3/16 (4mm) inner diameter
Notice:
Slight wrinkling of the bubble strip is normal and will not affect the normal use of the product.:
Instructions for use:
1. When in use, the bubble tube is connected to the outlet of the check valve with a 4mm diameter air tube, and then connected to the air pump, and the bubble tube is completely put into the water. Turn on the power and immediately release uniform bubbles.:
2. Long-term use, such as blocking dirt and reducing bubbles, can be taken out for cleaning and reused.:
3. The exhaust effect of the rubber diffuser is proportional to the power of the oxygen pump. The greater the power, the greater the gas volume.:
Package:
1PC Aquarium Water Curtain Bubble Bar :

Hasonló termékek a kategóriában