MJWDP 10 Darab Hotel Étterem Szalvéta Gyűrű, Levél Szalvéta Gyűrű, Bútorok Hotel Étterem Szalvéta Csat (Szín : Egy, Méret : Egy Méret)

MJWDP 10 Darab Hotel Étterem Szalvéta Gyűrű, Levél Szalvéta Gyűrű, Bútorok Hotel Étterem Szalvéta Csat (Szín : Egy, Méret : Egy Méret)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2142.00
Készleten:

1 Újrafelhasználható és Gyakorlati : A szalvéta gyűrű újrafelhasználható, ha a szalvéta gyűrű piszkos, törölje le egy nedves szivaccsal. Tovább Táblázat Rend : A szalvéta csat lehet, hogy a táblázat, szalvéták tisztább mutasson. Több Célra Alkalmas mindennapi élet, ünnepek, mint például esküvők, vacsorák, Karácsony, Hálaadás, majd más alkalommal. Nagy lakberendezés : Tökéletesen megfeleljen a különbözõ táblázat elrendezés, valamint kellékek, nagy a lakberendezés. Ideális alkalmi, valamint a hivatalos asztal dekoráció.Szolgáltatás : 1. Újrafelhasználható és Gyakorlati : A szalvéta gyűrű újrafelhasználható, ha a szalvéta gyűrű piszkos, törölje le egy nedves szivaccsal. Tovább Táblázat Rend : A szalvéta csat lehet, hogy a táblázat, szalvéták tisztább mutasson. Több Célra Alkalmas mindennapi élet, ünnepek, mint például esküvők, vacsorák, Karácsony, Hálaadás, majd más alkalommal. Nagy lakberendezés : Tökéletesen megfeleljen a különbözõ táblázat elrendezés, valamint kellékek, nagy a lakberendezés. Ideális alkalmi, valamint a hivatalos asztal dekoráció.Műszaki adatok : Anyag : other Color besorolás : gold Package Tartalma : 10* szalvéta rings Only a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában