COVONEE Kutya Kezelésére Tok, Váll Pet Képzés Táska, Mini Tok Kis Táska, Beépített Zacskót Adagoló a Kutya Séta,Kerti,Képzés (Fekete)

COVONEE Kutya Kezelésére Tok, Váll Pet Képzés Táska, Mini Tok Kis Táska, Beépített Zacskót Adagoló a Kutya Séta,Kerti,Képzés (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1979.10
Készleten:

Könnyen hordozható, Könnyű, egyszerű : Ez a kutya séta táska intézkedések 836 hüvelyk (L x W x H) egy kis tasakot (3.Nagy Kapacitású Kutya Kezelésére tok] : Ez a kutya képzés táska egy nagy fő rekesz, a belső cipzáras zseb, bolt pet kezeli, játékok, telefonok stb. ✔️SOKOLDALÚ RAKTÁROZÁS : Tartsa a kutya essentials szervezett belül eléri a tágas fő rekesz, valamint elülső cipzár táska.Tökéletes kezeli, játékok, víz, üveg, stb.Plusz, egy beépített kutya kaki zacskó adagoló nagyobb kényelem érdekében. ✔️VÍZÁLLÓ & KÖNNYEN tisztítható : A táska tartalmaz egy vízálló nylon külső, víz-ellenálló poliészter belső, így könnyen tisztán, tökéletes bármilyen időjárás. ✔️Kihangosító-KÖNYV : egy állítható pánt, a kutya séta táska lehet viselni, a dereka körül, vagy a vállad felett egy kényelmes, kihangosító szállító tapasztalat. ✔️HORDOZHATÓ & KÖNNYŰ : Mérési csak 8.36 cm, súlya pedig csak 0.297 kg, a kutya képzés táska hordozható, könnyű, így könnyen útközben. ✔️BÓNUSZ KEZELNI TÁSKA : A táska jön egy mini kezelni táska, hogy lehet nyesett le könnyen, tökéletes tárolására finom pet kezeli, valamint kifizetődő a kutya során a képzésen. ✔️SOKOLDALÚ RAKTÁROZÁS : Tartsa a kutya essentials szervezett belül eléri a tágas fő rekesz, valamint elülső cipzár táska.Tökéletes kezeli, játékok, víz, üveg, stb.Plusz, egy beépített kutya kaki zacskó adagoló nagyobb kényelem érdekében. ✔️VÍZÁLLÓ & KÖNNYEN tisztítható : A táska tartalmaz egy vízálló nylon külső, víz-ellenálló poliészter belső, így könnyen tisztán, tökéletes bármilyen időjárás. ✔️Kihangosító-KÖNYV : egy állítható pánt, a kutya séta táska lehet viselni, a dereka körül, vagy a vállad felett egy kényelmes, kihangosító szállító tapasztalat. ✔️HORDOZHATÓ & KÖNNYŰ : Mérési csak 8.36 cm, súlya pedig csak 0.297 kg, a kutya képzés táska hordozható, könnyű, így könnyen útközben. ✔️BÓNUSZ KEZELNI TÁSKA : A táska jön egy mini kezelni táska, hogy lehet nyesett le könnyen, tökéletes tárolására finom pet kezeli, valamint kifizetődő a kutya során a képzésen.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában