AXEMOORE professzionális fodrász olló Japán 440C éles fodrász olló Kínai sárkány kézzel készített design fodrász olló (Ritkító olló)

AXEMOORE professzionális fodrász olló Japán 440C éles fodrász olló Kínai sárkány kézzel készített design fodrász olló (Ritkító olló)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1439.10
Készleten:

100% - os rozsdamentes acélból készült, a magas minőség, tartósság, ultra-éles pengék lehetővé teszi, haj, könnyen, egyenletesen díszítveRendkívül tartós professzionális fodrász szalon, valamint fodrász olló.Tökéletes szakmai emberek.Olló nem csak egy egyedi forma, de az is megfelel, hogy az emberi mechanika.A nyitó módszer az ollóval bánni, nagyon egyszerű, nagyon alkalmas a haj vágás.Ha kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velem e-mailben, van egy külön ügyfélszolgálati osztály. 100% - os rozsdamentes acélból készült, a magas minőség, tartósság, ultra-éles pengék lehetővé teszi, haj, könnyen, egyenletesen díszítve.Rendkívül tartós professzionális fodrász szalon, valamint fodrász olló.Tökéletes szakmai emberek.Olló nem csak egy egyedi forma, de az is megfelel, hogy az emberi mechanika.A nyitó módszer az ollóval bánni, nagyon egyszerű, nagyon alkalmas a haj vágás.Ha kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velem e-mailben, van egy külön ügyfélszolgálati osztály.Kiváló minőségű szakmai haj, borotva olló : 1. A termék vizsgálták, hogy a legmagasabb műszaki adatok, illetve minőség.Ez nem minden nehézség nélkül design, keze ujját kiválasztás, a haj puha.A penge anyaga magas minőségű 440 C acél felvetett üreges pengék, amelyek lehetővé teszik az egyik kezét, hogy elérje a szélén.Kényelmes, elegáns mutatóujját design. A precíziós vágás : 3. Domború vágó penge, üreges pengék, amelyek nyomja, vagy hajlítsa meg a haj nem teszi lehetővé a pontos vágás.Ergonomikus kialakítás a levehető ujjal horog.Magas minőségű olló : 4. Magas minőségű olló vágja a gyönyörű haj, lehet használni, hogy csökkentsék póni, vagy teljes professzionális fodrász olló.Nagyon éles penge : 5. Nagyon éles pengék emelt élekkel, hogy megszünteti a haj hajlítás, majd nyomja.A pengét, is egy üreges padló, a jobb hatékonyság, pontosság.Magas minőségű anyagok : 6. Készült masszív, rozsdamentes acél, az olló, vagy éles, a vágás hatása kiváló, még nyugodtan, anélkül, hogy káros vagy hasadó a haj vége.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában