A levegő Párásító 300ml Mini Újratölthető USB Hordozható Levegő Párásító a Vetítés Környezeti Fény 2 Köd Mód Otthoni Iroda, gépkocsi-Használat(1)

A levegő Párásító 300ml Mini Újratölthető USB Hordozható Levegő Párásító a Vetítés Környezeti Fény 2 Köd Mód Otthoni Iroda, gépkocsi-Használat(1)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

【A design figyelmes, valamint a felhasználóbarát】Elfogadása figyelmes zaj csökkentésére tervezett, alacsony zajszint, nem zavarja a munkát pihenni 【Mi a szakmai abban, hogy a Levegő Párásító】két permetezés módok, onekey váltani, finoman nyomja meg a gombot, hogy állítsa be az összeget, a köd. 【Az alapvető funkciót kell a legjobb ezen a területen】Mini párásító, 300ml nagy kapacitású célja, nagy mennyiségű köd, akár 50ml / óra. 【Kényelmes felhasználásával, kiváló felhasználói visszajelzések】Segítségével nanométeres finomítás spray, a köd szép, sűrű, ami jobb, hidratálja a bőrt. 【Egy jó termék, érdemes, illetve nem félünk a kihívásoktól】Kis mérete, valamint felhasználható a kocsiban, hatékonyan tisztítják a levegőt a kocsi, eltávolítja a szagokat.Szolgáltatás : 1. Mini párásító, 300ml nagy kapacitású célja, nagy mennyiségű köd, akár 50ml / óra. A két permetezés módok, onekey váltani, finoman nyomja meg a gombot, hogy állítsa be az összeget, a köd. Elfogadása figyelmes zaj csökkentésére tervezett, alacsony zajszint, nem zavarja a munkát pihenni. Használata nanométeres finomítás spray, a köd szép, sűrű, ami jobb, hidratálja a bőrt. Kis méret, illetve használható az autó, hatékonyan tisztítják a levegőt a kocsi, eltávolítja a szagokat. A vetítés környezeti fény, kényelmes, puha világítás, ami egy romantikus, meleg környezetben.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típus : Levegő Humidifier Material : ABSColor : 1# : Fehér, 2# : Rózsaszín (Opcionális) Feszültség : 5 VCurrent : 200-600m APower : 1-2.5 WCapacity : 300ml Spray Mennyiség : 30-50m L/HBattery : Lítium-Polimer Akkumulátor 800m Ah Spray Időzítés : Folyamatos Spray : 5 Óra; Szakaszos Spray : 10 Hours Use Idő : 7 Óra permetezés, amikor a tartály megtelik, 14 óra időszakos spraying Weight : Kb.2x7 gombra kattintva.8in Package Lista : 1 x Levegő Humidifier1 x Manual1 x Fény, Kivetítés Munka1 x USB Cable Note : 1. Kérem, engedje meg, 02 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Air Humidifier
Material:
ABS
Color:
1#
Voltage:
5V
Current:
200-600mA
Power:
1-2.5W
Capacity:
300ml
Spray Volume:
30-50mL/H
Battery:
Polymer Lithium Battery 800mAh
Spray Timing:
Continuous Spray
Use Time:
7 Hours of spraying when the water tank is full, 14 hours of intermittent spraying
Weight:
Approx. 317g / 11.2oz
Size:
Approx. 16.5x7.2x7.2cm / 6.5x2.8x2.8in
Package List:
1 x Air Humidifier:
1 x Manual:
1 x Light Projection Sheet:
1 x USB Cable:
Note:
1. Please allow 02 cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Hasonló termékek a kategóriában