YEmirth Stylus Toll iPad Ceruza, Ruhával Fejét Stylus Samsung Tab/LG/Huawei/Xiaomi, Okostelefonok, Tablet, az iPad 2018(Piros)

YEmirth Stylus Toll iPad Ceruza, Ruhával Fejét Stylus Samsung Tab/LG/Huawei/Xiaomi, Okostelefonok, Tablet, az iPad 2018(Piros)

Rendeléséhez elérhető
HUF 593.10
Készleten:

Ezt a terméket használ, magas minőségű anyagok, valamint jó mesterségEz tartós, megbízható.A puha fejét védi a képernyőt.Soha nem karcolja meg a képernyőn a telefon.Kompakt szerkezet, könnyű, könnyen hordozható.Könnyen tedd a zsebedbe.Könnyen használható.Ez a pálca nem kell a sofőrt.Tudod csak használni, ha kell írni valamit a telefonon.Alkalmas a Samsung tablet i Pad 2018-ig, az ELLENZÉK, a Huawei mate, a NOVA sorozat, stb, valamint más belföldi mobil telefon vagy tabletta.Ezt a terméket használ, magas minőségű anyagok, valamint jó mesterség.Ez tartós, megbízható.A puha fejét védi a képernyőt.Soha nem karcolja meg a képernyőn a telefon.Kompakt szerkezet, könnyű, könnyen hordozható.Könnyen tedd a zsebedbe.Könnyen használható.Ez a pálca nem kell a sofőrt.Tudod csak használni, ha kell írni valamit a telefonon.Alkalmas a Samsung tablet i Pad 2018-ig, az ELLENZÉK, a Huawei mate, a NOVA sorozat, stb, valamint más belföldi mobil telefon vagy tabletta. Ezt a terméket használ, magas minőségű anyagok, valamint jó mesterség.Ez tartós, megbízható. A puha fejét védi a képernyőt.Soha nem karcolja meg a képernyőn a telefon. Kompakt szerkezet, könnyű, könnyen hordozható.Könnyen tedd a zsebedbe. Könnyen használható.Ez a pálca nem kell a sofőrt.Tudod csak használni, ha kell írni valamit a telefonon. Alkalmas a Samsung tablet i Pad 2018-ig, az ELLENZÉK, a Huawei mate, a NOVA sorozat, stb, valamint más belföldi mobil telefon vagy tabletta.Tulajdonságok : Típus : Stylus Optional Szín : Fekete, Ezüst, Kék, Arany, Red Length : Kb.5 inch Material : Alumínium Ötvözet Material Package Lista : 1 x Stylus.

További részletek

Type:
Stylus
Optional Color:
Black, Silver, Blue, Gold, Red
Length:
Approx. 14 cm/5.5inch
Material:
Aluminum Alloy Material
Package List:
1 x Stylus:

Hasonló termékek a kategóriában