YOKIVE 2 Db Feszültség Áramkör Tesztelése, 3mm Lapos Csavarhúzó, Nagy Irodában, Művészet, Otthon, Napi Használat (AC 100-500V, Narancs)

YOKIVE 2 Db Feszültség Áramkör Tesztelése, 3mm Lapos Csavarhúzó, Nagy Irodában, Művészet, Otthon, Napi Használat (AC 100-500V, Narancs)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

√TÖBBCÉLÚ - A feszültség teszter toll használt teszt áramkörök kapcsolatok, hogy ha élő, vagy ellenőrizze, hogy az elektromos áram a vezeték, konnektor, kapcsoló, vagy a régi lámpa, hogy leállt a hivatal vagy a mindennapi használat során √MIT KAP A csomagban 2db teszter csavarhúzók, amely munka a tartományban AC100-500 V.Lapos Fej Szélessége : 3 mm; Teljes Méret : 137x15mm(L*D). √MEGBÍZHATÓ ALAPANYAG - Beépített neon cső fény, annál nagyobb a feszültség, annál világosabb a neon cső fény. √KÜLÖNLEGES TERVEZÉSŰ - A feszültség teszter lehet használni, mint mindkét teszt tollat, majd egy csavarhúzó, így könnyebb dolgozni. √KÉRJÜK, vegye figyelembe, - ne érintse meg a fém rúd a használat során. √TÖBBCÉLÚ - A feszültség teszter toll használt teszt áramkörök kapcsolatok, hogy ha élő, vagy ellenőrizze, hogy az elektromos áram a vezeték, konnektor, kapcsoló, vagy a régi lámpa, hogy leállt a hivatal vagy a mindennapi használat során. √MIT KAP A csomagban 2db teszter csavarhúzók, amely munka a tartományban AC100-500 V.Lapos Fej Szélessége : 3 mm; Teljes Méret : 137x15mm(L*D). √MEGBÍZHATÓ ALAPANYAG - Beépített neon cső fény, annál nagyobb a feszültség, annál világosabb a neon cső fény. √KÜLÖNLEGES TERVEZÉSŰ - A feszültség teszter lehet használni, mint mindkét teszt tollat, majd egy csavarhúzó, így könnyebb dolgozni. √KÉRJÜK, vegye figyelembe, - ne érintse meg a fém rúd a használat során.TÖBBCÉLÚ - A feszültség teszter toll használt teszt áramkörök kapcsolatok, hogy ha élő, vagy ellenőrizze, hogy az elektromos áram a vezeték, konnektor, kapcsoló, vagy a régi lámpa, hogy leállt a hivatal vagy a mindennapi használat során.MIT KAP A csomagban 2db teszter csavarhúzók, amely munka tartomány are AC100-500 V.Lapos Fej Szélessége : 3 mm; Teljes Méret : 137x15mm(L*D) MEGBÍZHATÓ ALAPANYAG - Beépített neon cső fény, annál nagyobb a feszültség, annál világosabb a neon cső fény.SPECIÁLIS CÉLJA A feszültség teszter lehet használni, mint mindkét teszt tollat, majd egy csavarhúzó, így könnyebb dolgozni.KÉRJÜK, vegye figyelembe, - ne érintse meg a fém rúd a használat során.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában