BESTOYARD Karácsonyi Koszorú Bowknot Mesterséges Karácsonyi Lóg Garland Bejárati Ajtó Dísz Falra Xmas Party Ajándék (Zöld)

BESTOYARD Karácsonyi Koszorú Bowknot Mesterséges Karácsonyi Lóg Garland Bejárati Ajtó Dísz Falra Xmas Party Ajándék (Zöld)

Rendeléséhez elérhető
HUF 679.50
Készleten:

-A Karácsonyi fal koszorú tökéletes minden alkalomra : akár tervezés egy esküvő vagy hagyományos ünnepi dekoráció, ez megfelel az ön igényeinek! -A Karácsonyi fal koszorú készült tartós szövet, amely egy reális megjelenését, tartósság. -A Karácsonyi fal garland nem lesz szétszórt maradsz, dekorációk, hogy beltéri vagy kültéri. -Lehet, hogy a Karácsonyi fal garland az irodában, vagy konferenciaterem. -Karácsonyi fal garland nagyon alkalmas családi dekoráció, ünnepi dekoráció, lakodalmi dekoráció, beltéri dekoráció, stb. -A Karácsonyi fal koszorú tökéletes minden alkalomra : akár tervezés egy esküvő vagy hagyományos ünnepi dekoráció, ez megfelel az ön igényeinek!. -A Karácsonyi fal koszorú készült tartós szövet, amely egy reális megjelenését, tartósság. -A Karácsonyi fal garland nem lesz szétszórt maradsz, dekorációk, hogy beltéri vagy kültéri. -Lehet, hogy a Karácsonyi fal garland az irodában, vagy konferenciaterem. -Karácsonyi fal garland nagyon alkalmas családi dekoráció, ünnepi dekoráció, lakodalmi dekoráció, beltéri dekoráció, stb.Jellemzői : - Anyaga : Gyapjú felső.- Külső átmérő : 30cm/ 11.Belső átmérő : 20cm/ 7.-A Karácsonyi fal koszorú tökéletes minden alkalomra : akár tervezés egy esküvő vagy hagyományos ünnepi dekoráció, ez megfelel az ön igényeinek!-A Karácsonyi fal koszorú készült tartós szövet, amely egy reális megjelenését, tartósság.-A Karácsonyi fal garland nem lesz szétszórt maradsz, dekorációk, hogy beltéri vagy kültéri.-Lehet, hogy a Karácsonyi fal garland az irodában, vagy konferenciaterem.-Karácsonyi fal garland nagyon alkalmas családi dekoráció, ünnepi dekoráció, lakodalmi dekoráció, beltéri dekoráció, stb.Csomag Including1 * Karácsonyi Bowknot Koszorú.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában