COCOBURI Gyerekek U-Alakú Kézi Fogkefe Képzés fogkefével Szilikon Puha Fogkefe Fejét 360 ° Szóbeli Tisztítás Fogkefe(Rózsaszín)

COCOBURI Gyerekek U-Alakú Kézi Fogkefe Képzés fogkefével Szilikon Puha Fogkefe Fejét 360 ° Szóbeli Tisztítás Fogkefe(Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

【U-alakú, jól becsomagolva az ecset feje】360° tisztítás elhagyása nélkül vak foltok, szimulálva a forma a gyermekek fogai szerint az emberi száj, 360° - os csomagolás fogak, fogmosás, gyorsan, de alaposan 【45° Pasteur Fogmosás Módszer】Szimulálja a valódi 45° Pasteur fogmosás módszer átfogó tisztítás.Puha ragasztó nem fáj az ínye, valamint védi a fogzománcot. 【Aranyos Medve Kezelni】A gyűrű alakú könnyen megfogható, a helyes forma összhangban van a baba megragadása szokások.Amíg ez egyszerűen ingott jobbra-balra, a puha földet a fogak könnyen eltávolítható.Szabadulj meg a baktériumok szaporodását, erősíteni kell a fiatal fogak. 【integrált, nem levehető】 nem levehető kefe fej, magas hőmérsékletnek ellenálló fertőtlenítés, lehet fertőtleníteni, majd újra, baba használja több egészségesen, anyám nyugodt lehetsz. 【régi márka megbízható]】vagyunk egy cég szakosodott szájüreg több, mint 20 éve integrálása az ipar vagy a kereskedelem.Ígérjük, hogy a minőségi termékek ellenőrzött a forrás.A további 100% - os pénz-visszafizetési garancia lehetővé teszi, hogy a bolt szabadon.Ha nem elégedett a termékkel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, s mi lesz az ön számára a legkényelmesebb szolgáltatás.Megváltoztatja a hagyományos ecset feje design.baba cumit szilikon anyag.U-alakú kefét puha sörték. 360 ° - os lefedettség a pasztörizálás ecset.aranyos gyűrű-alakú fogantyú.puha, kényelmes, könnyű fogást. Rázza meg a fogkrém : rázza a fogkrém használata előtt annak érdekében, hogy a fogkrém facsart ki még. Szorítsa meg a fogkrém mindkét oldalon : Szorítani a szója méretű mennyiségű sampon fogkrém a bal, középső, jobb pozíciókat a kefe fej mindkét oldalán. Hinta jobbra-balra, hogy ismételje meg a fogmosás : Hinta az ecset feje oda-vissza, egy fix frekvencia 45 másodpercig befejezni a takarítást. Öblítés higiéniai takarítás : fogmosás Után, csak pirul.Fenntartani az orális egészség, ajánlott fogat mosni, naponta kétszer.Javasoljuk, hogy cserélje ki a fogkefe, ha 1-2 havonta.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában