DXMRWJ Tömítő Viasz Pecsét, Bélyegző Színe Viasz Gyöngyök 100-as a DIY Szerelmeseinek Kézműves Ajándék Esküvői Meghívó Borítékban Arany

DXMRWJ Tömítő Viasz Pecsét, Bélyegző Színe Viasz Gyöngyök 100-as a DIY Szerelmeseinek Kézműves Ajándék Esküvői Meghívó Borítékban Arany

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

Ezeket fel lehet használni, mint esküvői meghívók, levelek, táskák, DIY, kézi könyvek, stbHasználja a csomagolás pecsétet.Retro, vagy ajándék, dekoráció lehet, hogy az ajándék kifinomultabb. Lehet fedezni a Karácsonyi kártyát, majd a romantika a Valentin-Nap használják, írj szerelmes levelet!.Ez az elegáns viasz pecsét adjunk egy kis érték állandóság a levelek, borítékok, igazolásokat, dokumentumokat.Úgy néz ki, egy kicsit régi, de nagyon bájos, régi.Használja a festék, toll, festék, hogy a lakk érmék szép, kényelmes, retro, elegáns, azonnal növeli az osztályban, amikor az ajándékozás.Retro elegancia, saját készítésű, ajándék, viasz tömítés, bizalmas viasz tömítés, stb. tele retro irodalmi légkör, tele irodalmi stílus.Ezeket fel lehet használni, mint esküvői meghívók, levelek, táskák, DIY, kézi könyvek, stb.Használja a csomagolás pecsétet.Retro, vagy ajándék, dekoráció lehet, hogy az ajándék kifinomultabb. Lehet fedezni a Karácsonyi kártyát, majd a romantika a Valentin-Nap használják, írj szerelmes levelet!.Ez az elegáns viasz pecsét adjunk egy kis érték állandóság a levelek, borítékok, igazolásokat, dokumentumokat.Úgy néz ki, egy kicsit régi, de nagyon bájos, régi.Használja a festék, toll, festék, hogy a lakk érmék szép, kényelmes, retro, elegáns, azonnal növeli az osztályban, amikor az ajándékozás.Retro elegancia, saját készítésű, ajándék, viasz tömítés, bizalmas viasz tömítés, stb. tele retro irodalmi légkör, tele irodalmi stílus.Szolgáltatás : 1. Ezeket fel lehet használni, mint esküvői meghívók, levelek, táskák, DIY, kézi könyvek, stb. Használja a csomagolás pecsétet.Retro, vagy ajándék, dekoráció lehet, hogy az ajándék kifinomultabb. Lehet fedezni a Karácsonyi kártyát, majd a romantika a Valentin-Nap használják, írj szerelmes levelet!4. Ez az elegáns viasz pecsét adjunk egy kis érték állandóság a levelek, borítékok, igazolásokat, dokumentumokat.Úgy néz ki, egy kicsit régi, de nagyon bájos, régi.Használja a festék, toll, festék, hogy a lakk érmék szép, kényelmes, retro, elegáns, azonnal növeli az osztályban, amikor az ajándékozás. Retro elegancia, saját készítésű, ajándék, viasz tömítés, bizalmas viasz tömítés, stb.

További részletek

Material:
wax
Size:
as shown in the picture
Usage:
special for seal of lacquer seal
Color:
Dusk/Smoky Purple/Wisteria/Lilac Purple/Ice Purple/Eggplant/Violet Black/Purple Red/Pink Purple
Applicable occasions:
1. Anti-counterfeiting in customs, security, banking, insurance, justice and other departments.:
2. High-grade handicrafts and gifts, stationery, daily necessities, craft gifts, invitations, and packaging.:
3. Sealing wax and special seal are used to avoid stealing important documents and private keepsakes, and to seal an object.:
4. Personal manual, hand account, literary DIY, dried flower gift packaging and so on.:
Usage tips:
1. prepare a pack of wax, a wax spoon and a candle or lighter:
2. Put 3-4 wax beads on the spoon and heat the spoon until the wax melts completely.:
3. Hold the spoon 1-2 inches above the surface so that its dumping position is slightly larger than your seal.:
4. Clean the head of the wax seal and press in the sealing wax. Let it stand for 10 seconds, then peel off its stamp g :

Hasonló termékek a kategóriában