Abaodam Sport Kiegészítők, Sport Derék Támogatója Fitness Nyomású Öv Lélegző Elasztikus Ágyéki Merevítő Heveder Öv Méret L (Kék)

Abaodam Sport Kiegészítők, Sport Derék Támogatója Fitness Nyomású Öv Lélegző Elasztikus Ágyéki Merevítő Heveder Öv Méret L (Kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

Alkalmas a legtöbb felnőtt férfiak, mind a nők használniMagas tapadási csat a tartósság, valamint delicateness.Rugalmas öv biztosítja a legjobb kényelmesen a derék.állítható lélegző elasztikus vissza derék támogatás ágyéki zárójel szíjjal.Erős tömörítés támogatása, hogy korlátozza a hátfájás.Alkalmas a legtöbb felnőtt férfiak, mind a nők használni.Magas tapadási csat a tartósság, valamint delicateness.Rugalmas öv biztosítja a legjobb kényelmesen a derék.állítható lélegző elasztikus vissza derék támogatás ágyéki zárójel szíjjal.Erős tömörítés támogatása, hogy korlátozza a hátfájás.Descrption The elem egy hordozható, praktikus vissza derék támogatás öv, amely egy erős tömörítés támogatása, hogy korlátozza vissza a fájdalom is ösztönzi extra alakformálás során mozgalom, valamint a testmozgás, a rugalmas öv biztosítja a legjobb kényelmesen a derék.Jellemzők - Elem Szín : Kék - Elem Anyaga : Gumi. - Méret : 23x117x0. 5cm - Alkalmas a legtöbb felnőtt férfiak, mind a nők használni. - állítható lélegző elasztikus vissza derék támogatás ágyéki zárójel szíjjal. - Erős tömörítés támogatása, hogy korlátozza a hátfájás. - Nagy tapadású csat a tartósság, valamint delicateness. - Rugalmas öv biztosítja a legjobb kényelmesen a derék. - Meleg Tipp : a Kedves vevő Miatt világítás hatása, monitor' s fényerő, kézi mérés, stb, lehet, hogy van némi különbség a szín, méret között a fényképet, majd a tényleges tétel.őszintén remélem, hogy megérted!Köszönöm!Csomag, Beleértve 1 x öv.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában