Öntapadó Gumi Csík Neoprén, Gumi Lap, Tömör Gumi Lap Tekercs Párna, Kézműves, DIY Tömítések, Tömítések (1 Széles, 1/8 Vastag, 10' Hosszú)

Öntapadó Gumi Csík Neoprén, Gumi Lap, Tömör Gumi Lap Tekercs Párna, Kézműves, DIY Tömítések, Tömítések (1 Széles, 1/8 Vastag, 10' Hosszú)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

[Magas Minőségű Öntapadó Gumi Szalag] - A gumi lemez készült kiváló minőségű tömör gumi, neoprén anyag, sima felületű, könny ellenállás, kopásállóság, magas élettartam, valamint a rugalmasság, ami jobb, mint a hagyományos szivacs, vagy hab szalag [Gumi Csík Öntapadó Hátlap] - Az öntapadó gumi szalag cég, kényelmes, használható.A jobb tapadása, kérjük, hogy a felület tiszta, mielőtt a botot. A [Multi-Funkcionális Gumi Szalag] - Köszönhetően az anti-vibrációs, csillapítás, pecsét, valamint anti-slip funkció, ez is széles körben használják különböző területeken, a háztartási, ipari, kereskedelmi használatra, mint a DIY tömítések, gumi pad, tömítések, kézműves, sport felszerelés, autó, ablak, padló védelme, a zajcsökkentés. [Tartós, széles Körben Használt] - kiváló minőségű tömör gumi anyag, a gumi tömítés szalag nagy tartósság.Több funkciók, a ragasztó szalagok alkalmasak a különböző szokásokat, mint például az anti vibrációs pad, zárja csík. [Könnyű Vágni, majd DIY] - a méret A neoprén, gumi lap 1" széles, 1/8" vastag, 10 hosszú.Nagyon könnyű vágni a gumi roll bármilyen méret, forma, szükséges, hogy csak az olló, ami megkönnyíti a DIY, majd csere. [Magas Minőségű Öntapadó Gumi Szalag] - A gumi lemez készült kiváló minőségű tömör gumi, neoprén anyag, sima felületű, könny ellenállás, kopásállóság, magas élettartam, valamint a rugalmasság, ami jobb, mint a hagyományos szivacs, vagy hab szalag. [Gumi Csík Öntapadó Hátlap] - Az öntapadó gumi szalag cég, kényelmes, használható.A jobb tapadása, kérjük, hogy a felület tiszta, mielőtt a botot. A [Multi-Funkcionális Gumi Szalag] - Köszönhetően az anti-vibrációs, csillapítás, pecsét, valamint anti-slip funkció, ez is széles körben használják különböző területeken, a háztartási, ipari, kereskedelmi használatra, mint a DIY tömítések, gumi pad, tömítések, kézműves, sport felszerelés, autó, ablak, padló védelme, a zajcsökkentés. [Tartós, széles Körben Használt] - kiváló minőségű tömör gumi anyag, a gumi tömítés szalag nagy tartósság.Több funkciók, a ragasztó szalagok alkalmasak a különböző szokásokat, mint például az anti vibrációs pad, zárja csík.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában