MIUYOON Gombot Csapok Farmert,17mm 6DB Jean Gomb Csere Gombot Csapok a Nadrág Használata Egyszerű Eszközök Nem Igényelnek (A-E)

MIUYOON Gombot Csapok Farmert,17mm 6DB Jean Gomb Csere Gombot Csapok a Nadrág Használata Egyszerű Eszközök Nem Igényelnek (A-E)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

Készült prémium fém hogy nem hajlik vagy összetörik alatt ujját a nyomásEgyedi kártya foglalat kialakítás, nem esik le, ha nem megy, aztán majd lesz olyan szoros, mint a kártya, hosszú ideig.Adok ezeknek a videó gomb egy esélyt, hogy felszámolja a kényelem probléma a derék. 【MIUYOON Farmer Gomb】 : a Cserélhető farmer gomb segítségével változtassa meg a csukló, hogy kicsi vagy nagy méret, mint szükséges, levehető, illetve a kiigazítás vállalkozás, Szerszám ingyenes, nincs-varrás, cserélhető, illetve újrahasznosítható. 【Könnyen Használható】 : Ezek a gombot, csapok, nagyon könnyű használni a farmer.A saját szükségleteid szerint, könnyen telepíteni, hogy a nadrág.Az azonnali jean gombok, nem több időt kell tölteni kell varrni a gombot újra.Lehet telepíteni a gombot néhány egyszerű lépésben.ez a készlet válik a leggyorsabb módja annak, hogy cserélje ki a gombokat, add, vagy csökkentse a helyet, hogy farmer' derék, meg a többiek. 【Magas Minőségű Anyag】:a farmer gomb felület átmérője vagy 17mm.Tökéletes azonnali gombot által prémium fém, az erős, tartós, nem könnyű, hogy az erózió.Nem hajlik vagy összetörik alatt ujját a nyomás. 【Egyedi Design & Könnyebbé Teszi az Életet】 : Egyedi kártya foglalat kialakítás, hogy a kiigazítás nagyon határozott, erős is, hogy távolítsa el könnyen.nem esik le, ha nem megy, aztán majd lesz olyan szoros, mint a kártya, hosszú ideig.nagyon funkcionális termék.Ezen kívül minden termékünk rendelkezik, egy kis tároló doboz, hogy megkönnyítse a napi tároló. 【Alkalmas Számos Alkalommal】 : ezek azonnali jean gombok segítségével állítsa be a derekát a nadrág könnyen, fém snap gomb varrás szükséges csatolni a ruhadarab.Egyszerűen telepítse, majd távolítsa el csak pár perc.Azt is fel lehet használni, mint a díszítés, vagy beállító gombok sapka, öv, surci, ing, nadrág, táska, pamut ruhák, cipők, ruhák, nadrágok, kabátok, pólók, stb. 【MIUYOON Farmer Gomb】 : a Cserélhető farmer gomb segítségével változtassa meg a csukló, hogy kicsi vagy nagy méret, mint szükséges, levehető, illetve a kiigazítás vállalkozás, Szerszám ingyenes, nincs-varrás, cserélhető, illetve újrahasznosítható.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában