3 Inch 256 Zsebek, Fotó Album, PU Bőr 256 Zsebek, Fotó Album, Könnyű, Vízálló Dirtresistant bankkártya mozijegy Divatos (Rózsaszín)

3 Inch 256 Zsebek, Fotó Album, PU Bőr 256 Zsebek, Fotó Album, Könnyű, Vízálló Dirtresistant bankkártya mozijegy Divatos (Rózsaszín)

Rendeléséhez elérhető
HUF 7056.00
Készleten:

PU Bőr Shell : A fénykép album shell készült PU bőr, ami kopásálló, piszok, ellenálló, nem könnyű a korbanÚgy érzi, kényelmes tapintású, divatos.Belső Bélés PVC Műanyag Pecsét : A belső bélés PVC műanyag lezárt, amely vízálló, védi a képet, a környezeti károk, illetve megtartása egy gyönyörű pillanat.Széles Alkalmazások : 3 inch 256 zsebbel fotóalbum lehet használni, hogy azonnal boltba, 3 inch, fotók, mozijegy, vonatjegy, bank kártya, névjegyek, stb.Ez is egy személyre szabott ajándék barátok.Könnyű Súly, Egyszerű, hogy : A 256 zsebek, fotó album, könnyű, de nem veszi fel a helyet.A belső műanyag táska sima, a képek nem könnyű bot.Könnyű -, hogy majd cserélje ki. 3 Inch 256 Zsebek : A fénykép album, a beépített 32 oldal kettős kétoldalas tároló elhelyezésére 256 fotók, 4 lapkák mindkét oldalon, majd 8 oldal / oldal.Meg lehet nyitni, mint egy könyv az egyszerű megtekintés, így ideális tárolására megjeleníteni a képeket. 3 Inch 256 Zsebek : A fénykép album, a beépített 32 oldal kettős kétoldalas tároló elhelyezésére 256 fotók, 4 lapkák mindkét oldalon, majd 8 oldal / oldal.Meg lehet nyitni, mint egy könyv az egyszerű megtekintés, így ideális tárolására megjeleníteni a képeket. PU Bőr Shell : A fénykép album shell készült PU bőr, ami kopásálló, piszok, ellenálló, nem könnyű a korban.Úgy érzi, kényelmes tapintású, divatos. Belső Bélés PVC Műanyag Pecsét : A belső bélés PVC műanyag lezárt, amely vízálló, védi a képet, a környezeti károk, illetve megtartása egy gyönyörű pillanat. Könnyű Súly, Egyszerű, hogy : A 256 zsebek, fotó album, könnyű, de nem veszi fel a helyet.A belső műanyag táska sima, a képek nem könnyű bot.Könnyű -, hogy majd cserélje ki. Széles Alkalmazások : 3 inch 256 zsebbel fotóalbum lehet használni, hogy azonnal boltba, 3 inch, fotók, mozijegy, vonatjegy, bank kártya, névjegyek, stb.Ez is egy személyre szabott ajándék barátok.Specifikáció : Elem Típus : 256 Zsebbel Fotó Album Product Anyaga : PU, PVCWeight : Kb.5 oz Built Az Oldalt : 32 Pages Single Kétoldalas Tároló : 4 Db 3 Inch Photos Product Méret : Kb.2in Package List : 1 x fotóalbum.

További részletek

Item Type:
256 Pockets Photo Album
Product Material:
PU, PVC
Weight:
Approx. 270g / 9.5oz
Built In Pages:
32 Pages
Single Sided Storage:
4 Pieces 3 Inch Photos
Product Size:
Approx. 20x17x3cm / 7.9x6.7x1.2in
PackageList:
1 x Photo Album:

Hasonló termékek a kategóriában