Új Erősített Szilikon Design, AirTag tartó Nyakörv, Szorosan Tapad AirTag Szorosan, Tartós, Könnyű, Nem Imbolygott Mozgás (Fehér)

Új Erősített Szilikon Design, AirTag tartó Nyakörv, Szorosan Tapad AirTag Szorosan, Tartós, Könnyű, Nem Imbolygott Mozgás (Fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 566.10
Készleten:

- ÚJ megvastagodott tervezés feladata, hogy minimalizálja az esélye, hogy Air Tag van dislodging magukat - Keresse meg a szeretett kisállat könnyedén csatolásával ez a kényelmes, puha, könnyen kezelhető termék.Folyton ez a Air Tag jogosultja kényelmesen elférjenek a kisállat gallér nélkül, készítés, imbolygott a mozgás, minimálisra csökkenti a sérülés veszélyét. - Megszünteti az kell vásárolnia egy új nyakörv segítségével ez a kis rögzíthető csatlakozó modul a meglévő pet gallér. - Air Tags nem tartalmazza. - ÚJ megvastagodott tervezés feladata, hogy minimalizálja az esélye, hogy Air Tag van dislodging magukat. - Keresse meg a szeretett kisállat könnyedén csatolásával ez a kényelmes, puha, könnyen kezelhető termék.Folyton ez a Air Tag jogosultja kényelmesen elférjenek a kisállat gallér nélkül, készítés, imbolygott a mozgás, minimálisra csökkenti a sérülés veszélyét. - Megszünteti az kell vásárolnia egy új nyakörv segítségével ez a kis rögzíthető csatlakozó modul a meglévő pet gallér. - Air Tags nem tartalmazza.ÚJ, TOVÁBBFEJLESZTETT, megvastagodott a korábbi design.Meghallgattuk a aggályait Air Tags egyre elmozdítani, ha használja, ez a megvastagodott design outcompetes, a többiek comfortability, megfizethetőség, a biztonság, valamint a kitartás.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában