27Pcs Chenille angol Betű A-Z-ig Vas a Foltok Dekoratív Javítás Hímzett Foltok Ábécé Szerelmes Szív Varrni a Foltok Appliqués DIY Művészeti

27Pcs Chenille angol Betű A-Z-ig Vas a Foltok Dekoratív Javítás Hímzett Foltok Ábécé Szerelmes Szív Varrni a Foltok Appliqués DIY Művészeti

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.00
Készleten:

Kiváló minőségű, minőségi szövet anyag, nem szőtt, tartós, nem könnyű megtörni, vagy elszakadt, tartós idő, adhat bájos dekoráció a ruhátGyere 27pcs angol Betű A-Z, a szerelem szív applied foltok, elég mennyiség lehetővé teszi, hogy a javítás különböző ruhát, vagy díszíteni kézműves.Méret : kb 5 x 7 cm/ 2 x 3inch.Angol Levelet, Szerelem, Szív minta, szemet gyönyörködtető design, élénk színeket, használja a színes, különleges mintázatok foltok díszítik a ruhát, hogy vonzóbbá.Könnyen használható, a hot melt ragasztó a hátán, akkor tegye a tapaszt, ahol akar, majd melegítsük elő a vas.Jobb, ha varrjuk össze őket, ha azt akarod, hogy a ruhával patch lesz feszesebb.Nagyon alkalmas a DIY ruházat dekoráció, lehet széles körben használt ruhák, szoknyák, Farmer, pólók, Sapkák, Táskák, Táskát, cipőt, stb.Valamint egy szép ajándék a család vagy a barátok pedig azok, akik szeretik a varrás projektek. 27 PCS angol Betű A-Z Hímzett Vas a Foltok Szerelmes Szív Alakú Rátét Dekoráció Varrás Javításokat Cloting Táskák, Kabátok Sapkák Sapka Jean Tökéletes ruha javítás kiegészítő, dekoráció,a foltok jönnek a ragasztó a hátán,könnyen vas a kabátok,farmerek,táskák,ruha,cipő, sapka,póló,ruha javítás,hátizsák,ruházat, kiegészítők, dekoráció, stb.Termékleírás : Anyaga : nem szőtt szövet + poliészter szálak + selyem szál + hot melt ragasztó a hátán Méret : kb 5 x 7 cm/ 2 x 3inch, Hogyan kell Használni : 1. Tartsa a tiszta előtt vasalás (kérjük, ne távolítsa el a hot melt ragasztó). Melegítsük elő a vas körülbelül 120-150 fok. Válassza ki a cél, hogy a beillesztett, ahová a tapaszt felhelyezi a megfelelő helyre. (Annak érdekében, hogy megakadályozza égési sérülések, javasoljuk, hogy fedezze egy folt a fehér pamut ronggyal, hogy a javítás). Nyomja meg a vas mindkét oldalán a ruhával 20-30 másodperc annak érdekében, hogy a ragasztó elolvad, majd erősen tapad. Ha nincs egy vas, akkor is használhatja az azonos színű szál varrni azt a ruhát, közvetlenül a Csomag Tartalma : 1 x Szerelmes Szív vas a hímzett javítás + 26 x angol nyelvű Levelet Hímzett Vas a Foltok Megjegyzés : 1.

További részletek

Material:
non-woven fabric + polyester fiber + silk thread + hot melt glue on the back
Size:
approx 5 x 7cm/ 2 x 3inch
How to Use:
1. Keep the back clean before ironing (please do not remove the hot melt adhesive). :
2. Preheat the iron to about 120-150 degrees. :
3. Select the target to be pasted, put the patch to the appropriate location. (In order to prevent burns, it is recommended to cover a patch of white cotton cloth on the patch). :
4. Press and iron from both sides of the cloth for 20-30 seconds to ensure that the adhesive melts and adheres firmly. :
5. If you don't have an iron, you can also use the same color thread to sew on the clothes directly :
Package Content:
1 x Love Heart iron on embroidered patch + 26 x English Letter Embroidered Iron on Patches :
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Please make sure you do not mind before you bid. :
2. The colors may be different as the difference display. Please understand :

Hasonló termékek a kategóriában