TATELF G12 Teljes Rotary Tetoválás Toll Gép Kit Tápegység Pedál 20db Patron tűk 6 Szín tinta Kezdőknek Tetoválás Művészek(Fekete)

TATELF G12 Teljes Rotary Tetoválás Toll Gép Kit Tápegység Pedál 20db Patron tűk 6 Szín tinta Kezdőknek Tetoválás Művészek(Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 7199.10
Készleten:

Fontos : 6db tinták a gyakorlatban csak akkor,Ha kell használd a Költségtérítést,pls purchse Magas Minőségi tintákTATELF gép segítségével body art tetoválás,elérhető árnyékolás, valamint bélés,de azt is tudja használni a tartós smink,mint a szemöldök,Ajak Bélés,szemceruza.Gyere 20db patron tűk,6 szín tinta a Gyakorlatban 10db tetoválás tinta-kupak-kupa.Ez a Rotary toll gép a repülés alumínium, könnyű súly,unibody,Kompatibilis minden tetoválás patron tűk.Patron Rotary Tetoválás Toll Gép tartalmaz egy nagy teljesítményű motor egy speciális felszerelés rendszer, amely garantálja a megbízható, csendes működés, Kisebb zaj,Kevesebb Rezgés, mint a Tekercs Tetováló gép fegyvert.Hordozható Mini LCD Tetoválás Tápegység.Egyszerűen Tartsa lenyomva a gombot 3~5 másodperc a Be - /Kikapcsolása a hatalom;.Csatlakoztassa a rotary tetoválás toll, Pedál,Kattintson a gombra, a Munka vagy a lejátszás Szüneteltetése;.Rotary meg a gombot a beállítási feszültség"+ -". 1 x Rotary Gép Tetoválás Tollat. 1x Tetoválás tápegység. 1 x RCA Connectting Kábel. 1x Tetoválás Markolat Kötést. 2x Pracitce Bőr. 20x Tetoválás Patron Tűk. 10x Tetováló festék Kap Csésze. 6x Tetováló festékek.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában