LÓHERE KÉZMŰVES - FORMÁK: Ezeket a habok lóhere lehet DIY a finom kézműves díszíteni Patrik Nap buli, vagy más alkalommal.

LÓHERE KÉZMŰVES - FORMÁK: Ezeket a habok lóhere lehet DIY a finom kézműves díszíteni Patrik Nap buli, vagy más alkalommal.

Rendeléséhez elérhető
HUF 3959.10
Készleten:

SHAMROCK Jó kivitelezés, szép megjelenés biztosítása a népszerűsége, megérdemled, hogy van egy.KÉZZEL készített HABOK LÓHERE Is lehet fotó kellékek, a barátok, nagyon elegáns, jellegzetes.LÓG HABOK LÓHERE . Nem egy kiváló dekoráció mind beltéri, vagy kültéri, nagyon kényelmes használni.Virágkötészet HAB lehet festeni a lóhere vagy díszítés rajta, tehát nem különleges, szemet gyönyörködtető.LÓHERE KÉZMŰVES ?HUNGAROCELL FORMÁK : Ezeket a habok lóhere lehet DIY a finom kézműves díszíteni Patrik Nap buli, vagy más alkalommal. Jó kivitelezés, szép megjelenés biztosítása a népszerűsége, megérdemled, hogy van egy.KÉZZEL készített HABOK LÓHERE Is lehet fotó kellékek, a barátok, nagyon elegáns, jellegzetes.LÓG HABOK LÓHERE . Nem egy kiváló dekoráció mind beltéri, vagy kültéri, nagyon kényelmes használni.Virágkötészet HAB lehet festeni a lóhere vagy díszítés rajta, tehát nem különleges, szemet gyönyörködtető.LÓHERE KÉZMŰVES ?HUNGAROCELL FORMÁK : Ezeket a habok lóhere lehet DIY a finom kézműves díszíteni Patrik Nap buli, vagy más alkalommal.A csomag Lista 90 x DIY Habok Shamrock(L) 90 x DIY Habok Shamrock(M) 120 x DIY Habok Shamrock(Ek) Jellemzői - A hab lóhere berendezés prémium, magas teljesítményű, de ésszerűbb, habok shamrock díszei. - Gyönyörű termékek, növeli az ünnepi hangulatot, nagyon dekoratív, illetve nagyon élénk díszítő golyó. -Anyag : Polipropilén hab hab shamrock a kézműves -Méret : 7.36 X0 virágos hab golyó. - Készült prémium minőségű anyagokból különleges kivitelezés, de lehet hosszú ideig patrik nap elrendezés dekorok.97 X0 DIY hab golyó.38 X0 dísz golyó. - Alkalmazható a különböző jelenetek is lehet, mint a napi fotó kellék, nagyon praktikus DIY ravaszkodó anyag. -Szín : Mint Látható, fehér hab labda - Jó munka, szép megjelenés biztosítása a népszerűsége, megérdemled, hogy egy lógó habok lóhere.Áruk Descriptionsmall habok lóhere Az üres lóhere dizájn, amely a haza, gyönyörű, gazdag ünnepi hangulatot a Szent mászni a léggömb Ez a shamrock dekoráció készült prémium polipropilén hab anyag, amely díszítő .kúp kézműves Patrik Napja, DIY, amit akarsz.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában