PartyKindom Tök Koszorú Szőlő Garland Napraforgó Garland Fali Dekoráció Ajtó Dekoráció a Halloween, Hálaadás Napja (Narancssárga)

PartyKindom Tök Koszorú Szőlő Garland Napraforgó Garland Fali Dekoráció Ajtó Dekoráció a Halloween, Hálaadás Napja (Narancssárga)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3339.00
Készleten:

Koszorú formába hozza az embereket a békeEz teszi a Halloween party több VICCES!.Mesterséges juhar levelek, tök, napraforgó, hogy az emberek a béke.Ez a tétel alkalmas ajtó, fal dekoráció.Premiun műanyag teszi, hogy tartós, hosszú élettartamú.Úgy tervezték, esztétikai, minden elem elhelyezett tökéletesen.Koszorú formába hozza az embereket a béke.Ez teszi a Halloween party több VICCES!.Mesterséges juhar levelek, tök, napraforgó, hogy az emberek a béke.Ez a tétel alkalmas ajtó, fal dekoráció.Premiun műanyag teszi, hogy tartós, hosszú élettartamú.Úgy tervezték, esztétikai, minden elem elhelyezett tökéletesen.Leírás Ez az elem nagyon alkalmas egy kis ajtón lóg, fal dekoráció.Ha megtörténhet, hogy ez a vidéki stílus.Akkor gyere, nézd meg ezt a napraforgó tök koszorú dekoráció.Gyönyörű design biztosan hozza értelme a béke.Gyere, vegyél egyet!nem fogod megbánni!Jellemzők - Szín : Narancssárga. - Anyaga : Műanyag. - Méret : Kb 45x45x12 cm/ 17. - Ez a tétel alkalmas ajtó, fal dekoráció. - Mesterséges juhar levelek, tök, napraforgó, hogy az emberek a béke. - Úgy tervezték, esztétikai, minden elem elhelyezett tökéletesen. - Premiun műanyag teszi, hogy tartós, hosszú élettartamú. - Koszorú formába hozza az embereket a béke.Csomag, Beleértve 1 x tök wreath This teszi a Halloween party több VICCES!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában