BAAROO 100 db kötegelő Címkék, Címke, Műanyag Eldobható Zip Kapcsolatok Önálló Zár Nyakkendő Cipő Táska Bőrönd Címke Címke(Piros)

BAAROO 100 db kötegelő Címkék, Címke, Műanyag Eldobható Zip Kapcsolatok Önálló Zár Nyakkendő Cipő Táska Bőrönd Címke Címke(Piros)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

Könnyen használható, könnyen zár, biztosítja a jó védelem biztonsága a cipőket, táskákat, ruhákatA címkét használják, hogy megakadályozzák a vásárlók a változó vagy cseréje az árut, ha visszatér.Ez a címke címke alkalmas mindenféle iparágak, mint például a cipők, ruhák, táskák, stb.Biztonságos, megbízható, jó szigetelés, nem könnyű, hogy az öregedés, sav -, hőmérséklet ellenálló, korrózióálló jó szívósság.Ez lehet alkalmazni, hogy a logisztika, konténer, légi szállítás, banki, kőolaj, vasút , bányászati, valamint egyéb industries Welcome, hogy konzultáljon.Jellemzők : Könnyen használható, könnyen zár, biztosítja a jó védelem biztonsága a cipőket, táskákat, ruhákat.A címkét használják, hogy megakadályozzák a vásárlók a változó vagy cseréje az árut, ha visszatér.Biztonságos, megbízható, jó szigetelés, nem könnyű, hogy az öregedés, sav -, hőmérséklet ellenálló, korrózióálló jó szívósság.Ez a címke címke alkalmas mindenféle iparágak, mint például a cipők, ruhák, táskák, stb.Ez lehet alkalmazni, hogy a logisztika, konténer, légi szállítás, banki, kőolaj, vasút , a bányászat, illetve más iparágakban.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Material : PPQuantity : 100 Pcs Color : Piros, Sárga (opcionális) Teljes Hossza : Kb.6 in Tag Méret : Kb.3 in Weight : Kb.1 oz Package lista : 100 * Self-zár Tag Note : 1. Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard. Vasat tartalmaz a lemez a zár.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Material:
PP
Quantity:
100Pcs
Color:
Red, Yellow (optional)
Total Length:
Approx. 37cm / 14.6in
Tag Size:
Approx. 19*32 mm / 0.8*1.3 in
Weight:
Approx. 400g / 14.1 oz
Package list:
100Pcs * Self-locking Tag:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Contains iron plate in the lock. :

Hasonló termékek a kategóriában