XJJZS Szalvéta Gyűrű 12 Darabos Készlet, Fehér Gyöngy Esküvői Szalvéta Csat Asztal Dekoráció

XJJZS Szalvéta Gyűrű 12 Darabos Készlet, Fehér Gyöngy Esküvői Szalvéta Csat Asztal Dekoráció

Rendeléséhez elérhető
HUF 1080.00
Készleten:

Gyönyörű fehér gyöngy fehér gyöngy szalvéta gyűrű készült elegáns kristály jelképezi, romantika, melegség, boldogság, szépségNagyon alkalmas a Hálaadás, Karácsony, házassági évfordulója, gyertyafény, vacsora, anyák Napja, Valentin Nap, stb.Rugalmas, visszahúzható : az átmérője A fehér szalvéta gyűrű tulajdonosa 4 cm, a magassága 2,5 cm.A szalvéta csat rugalmas.Tud nyúlni a szalvéta csat telepítésekor az alátét.Ez tartós, nem deformálódik, így könnyebb lesz az életed.Leírni : a Gyönyörű fehér gyöngy fehér gyöngy szalvéta gyűrű készült elegáns kristály jelképezi, romantika, melegség, boldogság, szépség.Nagyon alkalmas a Hálaadás, Karácsony, házassági évfordulója, gyertyafény, vacsora, anyák Napja, Valentin Nap, stb.Rugalmas, visszahúzható : az átmérője A fehér szalvéta gyűrű tulajdonosa 4 cm, a magassága 2,5 cm.A szalvéta csat rugalmas.Tud nyúlni a szalvéta csat telepítésekor az alátét.Ez tartós, nem deformálódik, így könnyebb lesz az életed .Tulajdonságok : Típus : Szalvéta Ringcolour : white Material : mesterséges pearl Package magában foglalja : 12* szalvéta gyűrű (más demo termékek nem tartozék) Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm.Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.

További részletek

Type:
Napkin Ring
colour:
white
Material:
artificial pearl
Package includes:
12* napkin rings (other demo products not included)
Note:
Light shooting and different displays may cause the color of the item in the picture a little different from the real thing. The measurement allowed error is +/- 1-3cm.
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :

Hasonló termékek a kategóriában