Kezét Hidratáló Kesztyű, 5db Hidratáló Bőrradír Bőr Javítás Megújítása Maszk Beállítása körömápoló Készlet Köröm Manikűr Ápolás Meghatározott

Kezét Hidratáló Kesztyű, 5db Hidratáló Bőrradír Bőr Javítás Megújítása Maszk Beállítása körömápoló Készlet Köröm Manikűr Ápolás Meghatározott

Rendeléséhez elérhető
HUF 562.50
Készleten:

JAVÍTÁS KEZÉT MASZK SZÁRAZ BŐR : Kifejezetten kesztyűt, hogy ne merítse a kezét, bőr-barátságos, gyönyörű, valamint ingyenes, a szörfözés az Interneten, házimunka, játék a mobil telefonok, miközben élvezik a kezét szépség érdekelBárhol az irodában, vagy otthon, célszerű alkalmazni őket.Tiszta & töröld meg a kezed, nyissa ki a csomagot, majd a kezét, maszk, akkor tegye fel a kezét, hogy lezárja a maszkokat, majd pihenni 20 percre.KÖRÖMLAKK ELTÁVOLÍTÓ ESZKÖZ KÉSZLET : körömreszelőt használni a polírozás a köröm felülete, valamint a lengyel szélén a köröm, az egyszerű kezelhetőség, a gyakorlati használatra.Az egészség, ez a legjobb, hogy a saját köröm érdekel, kit, mint egy külön eszköz az ujjait, hogy fenntartsák a jó gyakorlatok.A manikűr kezét maszk készlet alkalmas szakemberek, valamint a kezdők.Ez magában foglalja a sok alapvető eszközök, könnyen kezelhető.HIDRATÁLÓ KEZÉT, MASZK, KESZTYŰ SZETT : A szett tartalmaz három különböző kezét, maszkok, amelyek megfelelnek a legtöbb kell.A funkciók hidratáló, hidratálja, kisimítja, bőrradír, stb.javítja a bőr problémákat.Nagyon alkalmas a kéz érdekel, otthon, anélkül, hogy szalon, hozd ön kényelmét.PROFI KÖRÖM kézápoló SZETT : Ez a kéz maszkot a Cég a bőr fiatalos ragyogását.Ez is lassítja a csökkentése, hogy a korral jár, így a kezét, úgy néz ki, fiatalabb tovább.Gyengéd, hidratáló, hidratáló képletek, nagyon biztonságos teszi a kezét, puha, fényes.KEZÉT MASZK GYÓGYFÜRDŐ KESZTYŰ SZETT : Hatékonyan javítani a szárazság, érdesség, a kéz bőre, s mélyen kiegészítés a szükséges tápanyagokat, hogy a bőr finom, puha.A természet humectants, hogy segít megőrizni a kiszáradt bőr hidratált.Szolgáltatás : 1. A szett tartalmaz három különböző kezét, maszkok, amelyek megfelelnek a legtöbb kell.A funkciók hidratáló, hidratáló, elmosás, stb.javítja a bőr problémákat. Nagyon alkalmas, hogy végre kezet érdekel, otthon, anélkül, hogy a köröm szalon, hozd ön kényelmét. A manikűr kezét maszk készlet alkalmas szakemberek, valamint a kezdők.Ez magában foglalja a sok alapvető eszközök, könnyen kezelhető. Használata enyhe hidratáló, valamint a különböző képletek hatékonyan javítani a szárazság, érdesség, a kéz bőre, s mélyen kiegészítés a szükséges tápanyagokat, hogy a bőr puha.

További részletek

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Nail Art Tool
Quantity:
5 piece / set
Efficacy:
Replenish moisture, improve dry skin, refreshing make hand skin soft and moisturized.
Uses:
Household, nail salon, etc.
How to use moisturizing hand mask and skin renewal hand mask:
1. After cleaning and drying your hands, open the packaging bag and take out the hand mask, and cut the middle seals.:
2. Put on the hand mask, lightly press the outer layer of the film cloth with your hand to make your hands closely contact the of the film cloth, and then open the sticker to fix the seals.:
3. During the masking period, the hands can be massaged 2-3 times to help the to be fully absorbed.:
4. Take off the cover after about 20 minutes. After the is completely absorbed on the hands, wash it off with water.:
5. In the morning and evening, you can use refreshing moisturizing hand cream for daily care. (The fingertip area is removable, and you can do hand care at the same time as the manicure.):
Package List:
1 x Bag of Skin Renewal Hand Mask (2pcs):
1 x Bag of Moisturizing Hand Mask (2pcs):
1 x Bag of Exfoliating Hand Mask (2pcs):
1 x Nail File:
1 x Purple Polishing Brush:

Hasonló termékek a kategóriában