DUB 20X9 5X4.5 Gl-Blk-Mch-Spk 35 mm-es Fényes Fekete MEGMUNKÁLT Küllők Kerék Alumínium (20 x 9. cm /5 x 114 mm, 35 mm-es Offset)

DUB 20X9 5X4.5 Gl-Blk-Mch-Spk 35 mm-es Fényes Fekete MEGMUNKÁLT Küllők Kerék Alumínium (20 x 9. cm /5 x 114 mm, 35 mm-es Offset)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

Célja, hogy kiegészítse comtemporary klasszikus járművek egyformákFényes Fekete Megmunkált Küllők Befejezni. 20 X9, 35 Ellensúlyozni.Célja, hogy kiegészítse comtemporary klasszikus járművek egyformák.Fényes Fekete Megmunkált Küllők Befejezni. 20 X9, 35 Ellensúlyozni.DUB kerekek által gyártott MHT, a megtestesítője a minőség, a divat, osztály, valamint a forradalom.A sima kerekek erőteljes felniket a teherautók, DUB kerekek van minden.Ha van klasszikus járművek, nem kell aggódnod, mint a DUB kerekek vissza a stílusok, amelyek célja, hogy illeszkedjen a kortárs klasszikus járművek egyformák.A világos, fülbemászó színek a felni, hogy a jármű a divat, meg a látvány.A high-end mérnöki, illetve a legnagyobb piaci szabványok a néhány jellemzője, hogy DUB Kerekek egy olyan fajta.Nem kell várni a tulajdonos egy luxus autó, hogy megy valami gyönyörű azok számára, kerekek.DUB kerekek képesek, hogy egy átlagos jármű előkelő, drága átalakításával az egész megjelenés.A kocsik, teherautók, Terepjárók, illetve terepjárók, DUB kerekek lehet, hogy valamit meg álmodozó.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában