HomeBliss Dió Nagy Kábel Doboz - Kábel Szervező Kábel Menedzsment Doboz, Kábel Bujkáló, valamint Kábel Menedzsment - Kábel Szervező Doboz

HomeBliss Dió Nagy Kábel Doboz - Kábel Szervező Kábel Menedzsment Doboz, Kábel Bujkáló, valamint Kábel Menedzsment - Kábel Szervező Doboz

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

✅ TOVÁBB VEZETÉKEK SZERVEZETT : Zagyva zsinórok csúnya, piszkos, veszélyes, ők pedig úgy érzi, ideges, ingerlékenyA kábel szervező doboz áramvonalas egy diszkrét design, hogy bőre szervez a kábelek gyorsan.Kábel doboz segít megőrizni a kábelek szervezett meg egy helyen létrehozása nélkül szórakozni! .
✅ SZUPER NAGY KAPACITÁS : Super nagy kábel menedzsment doboz sokkal szélesebb, hosszabb, mint a legtöbb más kábel doboz.Ideális tárolása, kezelése szinte minden típusú túlfeszültség védőt, az USB Elosztókat, üzletek, hatalom, szalagok, stb.Tartsa a hely, jó állapotban lévő, EXTRA NAGY hely a adapterek & zsinór.Visszaszerezzék elvesztett padlót, asztalt hely! .
✅ MEGVÉDENI a GYEREKEKET & HÁZIÁLLAT : Kérjük, tartsa drótok, vezetékek, kábelek, valamint a dugók elérhető a gyermekek, valamint a háziállatok minden alkalommal.A Home Bliss kábel doboz szervező egy erős fedél tartja, hogy a gyerekek vagy háziállatok ki elérése a tartalom, ami sérülést okozhat.
✅ SZEMET GYÖNYÖRKÖDTETŐ KÁBEL : azt tervezték, a tápkábelt egy darab szemet gyönyörködtető lakberendezés.Az utolsó dolog, amire szükséged van, az egy doboz, ami megzavarja az áramlás a szobában, s Home Bliss, pontosan ez az, amit NEM.
✅ MINŐSÉGI GARANCIA : - Home Bliss áll az egész mögött a minőségi, kézzel készült termékek.Ha bármilyen okból nem elégedett a termékei, biztosítunk egy 100% - os pénz vissza visszatérítés kérdés nélkül! .Bemutatja Egy Extra Nagy Elosztó Doboz Homebliss!.Most már nem kell elégednie egy apró kis szervező doboz, egy gyenge túlfeszültségvédő doboz, vagy egy unalmas számítógép kábel menedzsment doboz.A Homebliss rejtett kábel doboz segít átszervezni a WFH beállítás vagy declutter a tér mögött a szórakoztató központ.Ez nagylelkűen méretű, gyorsan telepíthető, valamint fogja a kábelek szervezett az asztalon, padlón, vagy a falra.IGEN - Fenntartható Vezeték Szervező Mezőbe, hogy Segítsen Legyőzni Műanyag!.IGEN - Egyszerű Beállítás Asztal Kábel Szervező, Emelet Kábel Védő, Fali Kábel Fedelét.IGEN - Szemet Gyönyörködtető Kábel Korrektor Box – Otthoni, Irodai Kábel Szervező.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában