ZXW Szivar Hamutartó, Háztartási Átlátszó Üveg Hamutartó, Személyiség Trend, Divatos, Könnyű Luxus Stílusú, Gyönyörű Csomagolás (16816840mm)

ZXW Szivar Hamutartó, Háztartási Átlátszó Üveg Hamutartó, Személyiség Trend, Divatos, Könnyű Luxus Stílusú, Gyönyörű Csomagolás (16816840mm)

Rendeléséhez elérhető
HUF 6243.30
Készleten:

✔ Mérete : 168*168*40mm; Anyag : üveg ✔ Nagy kaliberű groove design : különböző méretű, típusú szivart lehet elhelyezni. ✔ Nem törékeny, égésgátló : nem kell aggódnia, hogy olvad, vagy égésnyomok. ✔ Átlátszó üveg, kitűnő vágási technológia, polírozott, hogy egy átlátható szerkezetű, elegáns hangulatot. ✔ Tökéletes ajándék doboz csomagolás : keressen ön Akár egy ajándék egy szivart-szerető férj, barát vagy barát, a hamutartót egy nagyszerű választás a férfi szivar tartozékok. ✔ Mérete : 168*168*40mm; Anyag : üveg. ✔ Nagy kaliberű groove design : különböző méretű, típusú szivart lehet elhelyezni. ✔ Nem törékeny, égésgátló : nem kell aggódnia, hogy olvad, vagy égésnyomok. ✔ Átlátszó üveg, kitűnő vágási technológia, polírozott, hogy egy átlátható szerkezetű, elegáns hangulatot. ✔ Tökéletes ajándék doboz csomagolás : keressen ön Akár egy ajándék egy szivart-szerető férj, barát vagy barát, a hamutartót egy nagyszerű választás a férfi szivar tartozékok.Specifikáció a hamutartót : Hossz : 168mm; Szélesség : 168mm; Magasság : 40mm Nettó súly : 1010g Bruttó tömeg : 1060g Anyag : üveg Csomagolás : díszdobozban körben használják : Kültéri használatra : veranda, deck, udvar, terasz vagy utazási Beltéri használat : home, társalgó, konferenciaterem, iroda, üzlet terület, étterem, kávézó, bár, barbecue, party, Karácsonyi, stb., hogy tisztítsa meg a szivar hamutartó : Vízzel mosható, könnyen tisztítható Tipp : Ha kérdésed van, köszönjük, hogy megkeresett minket e-mailben az első alkalommal.Nem hagyhatjuk, hogy szenved veszteséget.A szakmai ügyfélszolgálati csapat lesz az ön számára a legjobb megoldás.Köszönöm a türelmét, hogy olvassa el.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában