2 Csomag tejesdoboz Üveg Vizet, 17oz Tiszta Tér Műanyag Tejes Üveg BPA Mentes Hordozható Palack Szalmával, valamint Üveg Ecsettel

2 Csomag tejesdoboz Üveg Vizet, 17oz Tiszta Tér Műanyag Tejes Üveg BPA Mentes Hordozható Palack Szalmával, valamint Üveg Ecsettel

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

❂BPA FREE : A tejesdoboz vizes palack készült élelmiszer minőségű anyagAmi biztonságos, hogy a kaja.De ez a tej ital lehet használni, sokszor ezért csökkenti a szén-dioxid.Akkor töltse ki több folyadékot, mint gyümölcslé, alkoholmentes italok, víz, hideg teát a nap bármely szakában.
❂Kompakt Méret : A műanyag vizes palackot intézkedések csak 20 x 5,5 x 5,5 cm.A kisméretű, kompakt mérete miatt könnyen elfér bármilyen hátizsák vagy autó pohártartó is tárolja könnyen a hűtőben.Így tökéletes társ a gyaloglás, futás, sport vezetés közben.
❂Szivárgásmentes Kialakítása : Amit tartani, vizet, tejet vagy gyümölcslevet ebben az üvegben marad bent, csak ha akarod.Ez a szivárgásmentes kialakítása miatt ez a víz üveg ideális választás utazás, piknik.
❂Tökéletes Ajándék : A tej víz üveg nagyszerű ajándék minden alkalomra, s a gyerekek minden korosztály számára.Ideális választás, születésnap, szilveszter, Karácsony vagy bármilyen más ajándék gyerekeknek.Ez mind a funkcionális, valamint a szemet gyönyörködtető a barátok vagy a család észre! .
❂Csomag tartalma : 2 Csomag tejesdoboz Víz Palackok(17oz/500ml).Jön a 2 Szilikon Sorsot, 2 Üveg Kefe.A újrafelhasználható üveg víz alkalmas a hideg víz, gyümölcslé, tej, tej, tea, hideg italok, stb.Add szórakoztató, hogy az életed! . 2 Csomag tejesdoboz Üveg Vizet, 17oz Tiszta Tér Műanyag Tejes Üveg BPA Mentes Hordozható Palack Szalmával, valamint Üveg Ecsettel Szabadtéri Sport, Utazás, Kemping, Túrázás Tevékenységek(2-500ml) műszaki adatok : Anyaga : BPA mentes plastic Capacity : 17oz/500ml Size : 20 x 5,5 x 5,5 cm, a Csomag Tartalmazza : 2 x tejesdoboz Víz Üveg - 17oz(500ml)2 x Szilikon Szívószál 2 x Üveg Kefék Kompakt Méret : A műanyag vizes palackot intézkedések csak 20 x 5,5 x 5,5 cm.A kisméretű, kompakt mérete miatt könnyen elfér bármilyen hátizsák vagy autó pohártartó is tárolja könnyen a hűtőben.Így tökéletes társ a gyaloglás, futás, sport vezetés közben.Meleg Tippek : 1.Kérjük, használja ezt a tejet üveg víz, tiszta, meleg vízzel, majd tisztító oldat számított 60°.A juice az üvegeket csak akkor állja meg a helyét között 0-60 fok.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában