BESTonZON Konyha Szervezet Liszt Konténerek Rizs Bin Gabona rizs adagoló élelmiszer-tároló tartályok rizs tároló doboz, Konténer Tároló:

BESTonZON Konyha Szervezet Liszt Konténerek Rizs Bin Gabona rizs adagoló élelmiszer-tároló tartályok rizs tároló doboz, Konténer Tároló:

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.67
Készleten:

MűanyagLÉGMENTES RIZS DOBOZ . Ez a konyha tároló doboz hasznos lehet tartani, szervezzék meg a kaját, vagy zabpelyhet. Ez a tároló doboz, nagyon hasznos, nagyon kényelmes, könnyű tisztítani.TÁROLÁSA RIZS, HOSSZÚ TÁVÚ . Az anyag díj anyag, praktikus, jól látható, de tartós.RIZS JOGOSULTJA a DOBOZ, Pedig ők is nagy folyadékok tárolására.nagyon hasznos a mindennapi életben.TÁROLÁSA FEHÉR RIZS Válassza ki a high - end anyagok, divatos, egyszerű, környezetvédelem, íztelen.Csomag tartalma 1 x Hermetikus Élelmiszer Konténer Jellemzők, - Hogy teljes mértékben kihasználja a teret, hogy osztályozza étel a konyhában mintha vadonatúj lenne. - Anyaga : Műanyag, PET - A száraz élelmiszer-tároló tartályok készült high class élelmiszer minőségű műanyag, BPA mentes, mentes a káros anyagok, illetve tartós műanyag konténerek. - Válassza ki a high - end anyagok, divatos, egyszerű, környezetvédelem, íztelen. - Szín : Átlátszó Méret : 11.95in; - Ez a konyha tároló doboz hasznos lehet tartani, szervezzék meg a kaját, vagy zabpelyhet. - Van egy egyszerű design, de nagyon praktikus a használata, így jó a tapasztalat.Áruk Információt Ezt az ételt mezőbe, erdeifenyő anyag.Lehet használni a gyümölcsök, zöldségek, élelmiszerek, stb.Friss tartja, többfunkciós használata.egy egyszerű módja annak, hogy a konyhában érdekében.Alkalmas több alkalommal is, mint például a piknik, iskola, sőt még többet is.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában