Konyha Papírhenger Tartó Papír Tartó Étkező Asztal, Konyha Papírhenger Tartó Függőleges Papír Törölköző, Tároló Állvány (Szín :

Konyha Papírhenger Tartó Papír Tartó Étkező Asztal, Konyha Papírhenger Tartó Függőleges Papír Törölköző, Tároló Állvány (Szín :

Rendeléséhez elérhető
HUF 6507.00
Készleten:

【Elegáns, Egyszerű】egy minimalista design, valamint a kortárs befejezi,hogy ez egy egyedi műalkotás, azok számára, akik íze az életA kompakt birtokosa lesz, hogy igen kis helyet a pulton vagy. 【Könnyen Használható】A design a tartó lehetővé teszi a könnyű, gyors csere, törölköző.egyszerűen csúsztassa az üres roll le a középső rúd, majd csúsztassa a csere tekercs hely. 【Magas minőségű Anyag】Épített Rozsdamentes acél ez a papír törölköző jogosultja a robusztus, megbízható így ideális otthon.hogy ellenáll a kárt, valamint nedvesség.A minimalista design talál alkalmazást olyan helyet otthonában. 【Széles körű Alkalmazását】széles Körben használt wc, konyha, nappali, hálószoba, étterem, bárhol.Is dolgozik, műanyag táska tekercs.Szabadon álló papírtörölközőt jogosultja befogadja bármilyen méretű vagy márka papírtörlő.Lesz fenntartani a tisztaság bárhol is vagy. 【Könnyen hordozható】Hurkos központ rod páros, mint egy egyszerű fogantyúval.Egyszerűen fogd meg a jogosultat, azzal a felső hurok, hogy a közlekedés a jogosult bármilyen pult, tábla, vagy a szobában.A design, könnyű, a könnyű szállítás szobáról szobára. 【Elegáns, Egyszerű】egy minimalista design, valamint a kortárs befejezi,hogy ez egy egyedi műalkotás, azok számára, akik íze az élet.A kompakt birtokosa lesz, hogy igen kis helyet a pulton vagy. 【Könnyen Használható】A design a tartó lehetővé teszi a könnyű, gyors csere, törölköző.egyszerűen csúsztassa az üres roll le a középső rúd, majd csúsztassa a csere tekercs hely. 【Magas minőségű Anyag】Épített Rozsdamentes acél ez a papír törölköző jogosultja a robusztus, megbízható így ideális otthon.hogy ellenáll a kárt, valamint nedvesség.A minimalista design talál alkalmazást olyan helyet otthonában. 【Széles körű Alkalmazását】széles Körben használt wc, konyha, nappali, hálószoba, étterem, bárhol.Is dolgozik, műanyag táska tekercs.Szabadon álló papírtörölközőt jogosultja befogadja bármilyen méretű vagy márka papírtörlő.Lesz fenntartani a tisztaság bárhol is vagy. 【Könnyen hordozható】Hurkos központ rod páros, mint egy egyszerű fogantyúval.Egyszerűen fogd meg a jogosultat, azzal a felső hurok, hogy a közlekedés a jogosult bármilyen pult, tábla, vagy a szobában.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában