OKGD 20DB Újrafelhasználható Kábel karperecet,Újrafelhasználható Szilikon Kábel Csavar Kapcsolatok A Kábel Menedzsment Szervező Vezetékek(7in)

OKGD 20DB Újrafelhasználható Kábel karperecet,Újrafelhasználható Szilikon Kábel Csavar Kapcsolatok A Kábel Menedzsment Szervező Vezetékek(7in)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

?【Termék Részletek】összesen 20 darab minden szín (5 színben x 4 darab, egyenként), a hossza 7 cm ?【Környezetbarát, kényelmes】Ez a újrahasználható vezetéket kösse a legjobb eszköz, hogy a rendezés, tárolni, illetve a kábelek elvezetése, segít, hogy hozzon létre egy hatékonyabb, zöldebb, tisztább élő környezet. ?【Jó rugalmasságú】Jó rugalmasság, használható sokáig anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy leszakadt. ?【Intim Design】kétszemélyes kártya slot, a szorító érzés lehet beállítani, lesz, ami jobban kötődik a vezetékek határozott, nem könnyű elveszíteni. ?【Széles körben használt】USB kábel, fejhallgató kábel menedzsment, élelmiszer táska, elhelyezés, stb.Nem kell aggódnia, hogy rendetlen a kábeleket!A kör szervező otthon, iroda, utazási, valamint több. ?【Termék Részletek】összesen 20 darab minden szín (5 színben x 4 darab, egyenként), a hossza 7 cm. ?【Környezetbarát, kényelmes】Ez a újrahasználható vezetéket kösse a legjobb eszköz, hogy a rendezés, tárolni, illetve a kábelek elvezetése, segít, hogy hozzon létre egy hatékonyabb, zöldebb, tisztább élő környezet. ?【Jó rugalmasságú】Jó rugalmasság, használható sokáig anélkül, hogy aggódnia kellene, hogy leszakadt. ?【Intim Design】kétszemélyes kártya slot, a szorító érzés lehet beállítani, lesz, ami jobban kötődik a vezetékek határozott, nem könnyű elveszíteni. ?【Széles körben használt】USB kábel, fejhallgató kábel menedzsment, élelmiszer táska, elhelyezés, stb.Nem kell aggódnia, hogy rendetlen a kábeleket!A kör szervező otthon, iroda, utazási, valamint több.Ezt a minden vezetékes tételt, Amikor nyisd ki a fiókot, csomókat a vezetékek lehet kellemetlen, de használhatja ezeket a többször használatos vezetékes kapcsolatok segít megőrizni az élet több, kényelmes, tiszta a szervező a rendetlen vezetékek a fiókban.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában