AHFAM Lábát Mosó Törölközőt Szilikon hátmasszázs Fürdő Ecset Fürdő Öv Fürdőszoba Mosakodj Fürdő Övek a Férfiak a Nők Eszközök (Szín : Kék)

AHFAM Lábát Mosó Törölközőt Szilikon hátmasszázs Fürdő Ecset Fürdő Öv Fürdőszoba Mosakodj Fürdő Övek a Férfiak a Nők Eszközök (Szín : Kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 4318.20
Készleten:

1 Ez történt a jó minőségű szilikon anyag, amely az egészséges, környezetbarát, nem tartalmaz káros anyagokat, ellenáll a magas hőmérsékletnek, nem romlandó, valamint a biztonságos, tartós. Alkalmas a különböző embercsoportok, mint például az idősek, férfiak is, nők is. Kétoldalas vonalak, homorú-domború tervezés hatékonyan hozzon egy tiszta hatás. A kefe felületi célja egy 1cm vastag ecset feje, amely képes elmélyíteni a pórusokat, tiszta kosz. Óvatosan dörzsölés képes sok hab. Ez történt a jó minőségű szilikon anyag, amely az egészséges, környezetbarát, nem tartalmaz káros anyagokat, ellenáll a magas hőmérsékletnek, nem romlandó, valamint a biztonságos, tartós. Alkalmas a különböző embercsoportok, mint például az idősek, férfiak is, nők is. Kétoldalas vonalak, homorú-domború tervezés hatékonyan hozzon egy tiszta hatás. A kefe felületi célja egy 1cm vastag ecset feje, amely képes elmélyíteni a pórusokat, tiszta kosz. Óvatosan dörzsölés képes sok hab.Méret : 70cm Color : lila, zöld, kék, pink Packing : opp Package Tartalmazza : 1 * Fürdő towelperfect használható az arc -, nyak -, kar, hónalj, láb, több, alkalmas a férfiak, a nők, meg minden.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában