Zzxxc Többrétegű Zuhany Pole Polc, Fürdőszoba, Rozsdamentes Acélból Készült Fúró-Szervező Tároló Sarok Polcok Ezüst (Méret : Három Réteg)

Zzxxc Többrétegű Zuhany Pole Polc, Fürdőszoba, Rozsdamentes Acélból Készült Fúró-Szervező Tároló Sarok Polcok Ezüst (Méret : Három Réteg)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.00
Készleten:

[Törölközőt Bar] : a design A törülközőt, bár integrált alján növeli a tárolási funkció helyet takarít meg [Vastag Üveg] : Az üveg panel megvastagodott, illetve a szélei polírozott, hogy ne fájjon a kezét. [Üveg Munkalappal] : Könnyen tisztítható, erős terhelhetőség, hely, több elem. [Védőrács] : A védőrács fel, hogy megakadályozzák az elem alá. [Hook] : Sima, burr-ingyenes, nem könnyű megtörni. [Törölközőt Bar] : a design A törülközőt, bár integrált alján növeli a tárolási funkció helyet takarít meg. [Vastag Üveg] : Az üveg panel megvastagodott, illetve a szélei polírozott, hogy ne fájjon a kezét. [Üveg Munkalappal] : Könnyen tisztítható, erős terhelhetőség, hely, több elem. [Védőrács] : A védőrács fel, hogy megakadályozzák az elem alá. [Hook] : Sima, burr-ingyenes, nem könnyű megtörni.Anyaga : rozsdamentes acél + üveg.Stílus : kicsi, közepes, nagy.Telepítési módszer : fúrás a telepítés.Rólunk : -Kiváló minőség, gyors szállítás, egyszerű értékesítés utáni.Minden megteszünk annak érdekében, hogy ügyfeleink számára kielégítő szolgáltatás.Értékesítés utáni szolgáltatás : szállítás számított 7-21 munkanap, ha nem kapta meg az árut, mi az, akkor Kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül hours Our célja az, hogy a felső szintű ügyfélszolgálat, soha nem fogunk szenvedni bármilyen veszteség belül egy ésszerű tartomány.Végre, köszönöm, hogy eljött!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában