Teáskanna a Vért Tűzhely Rozsdamentes Acél Teáskanna Mozgatható Fogantyú Rozsdamentes Acél Hattyúnyak Teáskanna (Szín : Piros)

Teáskanna a Vért Tűzhely Rozsdamentes Acél Teáskanna Mozgatható Fogantyú Rozsdamentes Acél Hattyúnyak Teáskanna (Szín : Piros)

Rendeléséhez elérhető
HUF 3.33
Készleten:

?【Teáskanna Prémium Vízszűrő Rendszer】 : A finom háló rozsdamentes acél szűrő tökéletes laza, leveles teák, miközben üledék ki a kupát, míg a fejlődő teljes ízű sörtA teáskanna szűrővel is cserélhető elhelyezésére virágzó, vagy virágzó teák. ?【Élelmiszer-Minőségű Anyagok】teáskanna használ professzionális élelmiszer-minőségű anyagok, illetve a rozsdamentes acél kivitelezés annak érdekében, hogy a rozsda & korrózióálló, nem fakulnak & könnyen tisztítható, majd gyorsan felmelegszik.Teáskanna 100% PFOA mentes, nem mérgező, illetve a nem halványuló, amely jobb egészség védelme, a család. ?【Teáskannában Minden Kályha Tetejét】 : Kompatibilis a különböző edényeket, mint a gáz főzőlap, indukciós főzőlap, elektromos, kerámia kemence, halogén, kandallókályha, stb Termék Legfontosabb Funkcióit. ?【Gyors Melegítés Forró】 . A fűtési terület nagy a hő kibocsátás arány magas, a hő egyenletes, megnyugtató íze a kedvenc gyógynövény-vagy zöld teát, pár perc alatt. ?【Teáskannában】- E, vagy forró vizet egy csésze teát, amíg a szél le, vagy egy csésze forró csokoládét, hogy a takarmány az édes vágy, ez a tűzhely teáskanna ott lesz az összes kedvenc forró italra van szüksége.Ez indukciós teáskanna nagy teaszűrő be, ez lehetővé teszi, hogy sört különböző típusú laza levél tea, zöld tea, fekete tea, oolong tea, virág tea, vagy más italt szereted. ?【Teáskanna Prémium Vízszűrő Rendszer】 : A finom háló rozsdamentes acél szűrő tökéletes laza, leveles teák, miközben üledék ki a kupát, míg a fejlődő teljes ízű sört.A teáskanna szűrővel is cserélhető elhelyezésére virágzó, vagy virágzó teák. ?【Élelmiszer-Minőségű Anyagok】teáskanna használ professzionális élelmiszer-minőségű anyagok, illetve a rozsdamentes acél kivitelezés annak érdekében, hogy a rozsda & korrózióálló, nem fakulnak & könnyen tisztítható, majd gyorsan felmelegszik.Teáskanna 100% PFOA mentes, nem mérgező, illetve a nem halványuló, amely jobb egészség védelme, a család. ?【Teáskannában Minden Kályha Tetejét】 : Kompatibilis a különböző edényeket, mint a gáz főzőlap, indukciós főzőlap, elektromos, kerámia kemence, halogén, kandallókályha, stb Termék Legfontosabb Funkcióit.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában