5db Ovális Alakú, Rugalmas Markolat Labdát Masszázs Labda, Csukló, Ujj erősítő Edzés stresszoldó Labda, Kézi Edzés Eszköz a Képzés izomlazítás(zöld)

5db Ovális Alakú, Rugalmas Markolat Labdát Masszázs Labda, Csukló, Ujj erősítő Edzés stresszoldó Labda, Kézi Edzés Eszköz a Képzés izomlazítás(zöld)

Rendeléséhez elérhető
HUF 940.50
Készleten:

★ERŐSÍTSE össze AGILITY : Tartja a labdát növelheti az erőt, az ujjak, a kéz, csukló, valamint forearmsBy szorítja, szorítja, majd nyújtás, javíthatja az agility az ujjait, majd kezét. ★TARTÓS, CSÚSZÁSMENTES SZILIKON SZERKEZET : A stresszoldó labda készült kiváló minőségű szilikon anyag, amely rugalmas, alkalmas minden korosztály számára. ★MEGSZÜNTESSE MEREVSÉG, FÁJDALOM : Az ujját erősítő edzés labda kikapcsolódásra, nyugodt elme, ezáltal növelve a koncentráció.Edzés az izmok, a seb tenyerét. ★KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ : A markolat képzés készülék kompakt, nagyon jó a méret, mert akkor tedd a zsebedbe, majd vegye ki a szorította, ha szükséges. ★SPORT ÚTMUTATÓ : A kéz javítása labda alkalmas ember, aki használja a számítógépes billentyűzet-egér az ujját a művelet sokáig. ★ERŐSÍTSE össze AGILITY : Tartja a labdát növelheti az erőt, az ujjak, a kéz, csukló, valamint forearms.By szorítja, szorítja, majd nyújtás, javíthatja az agility az ujjait, majd kezét. ★TARTÓS, CSÚSZÁSMENTES SZILIKON SZERKEZET : A stresszoldó labda készült kiváló minőségű szilikon anyag, amely rugalmas, alkalmas minden korosztály számára. ★MEGSZÜNTESSE MEREVSÉG, FÁJDALOM : Az ujját erősítő edzés labda kikapcsolódásra, nyugodt elme, ezáltal növelve a koncentráció.Edzés az izmok, a seb tenyerét. ★KÖNNYEN HASZNÁLHATÓ : A markolat képzés készülék kompakt, nagyon jó a méret, mert akkor tedd a zsebedbe, majd vegye ki a szorította, ha szükséges. ★SPORT ÚTMUTATÓ : A kéz javítása labda alkalmas ember, aki használja a számítógépes billentyűzet-egér az ujját a művelet sokáig.Szolgáltatás : 1. A markolat labda, mogyoró alakú, a fascia ellazítja magát, enyhíti az izom fáradtság, javításokat vagy izomsérülést. A kéz, csukló labda alkalmas fal vagy padló.Szagtalan, vízben nem oldódik, könnyen tisztítható. Ujj képzés labdát segíthet enyhíteni a feszült izmok, a váll, nyak, valamint elősegíti a vérkeringést. Az ujj erősítő edzés labda, kis méret, könnyű súly, könnyű, hogy egy bőröndbe, majd fel lehet használni, bármikor. A gyakorlat markolat labdát, használja a magas minőségű szilikon anyag, amely nagyon tartós is használható bizalommal.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában