MSDUSA 100 Pack LED Szalag Lámpa Konzolok,Rögzítő Klipsz 100 Csavarok Mellékelve (Ideális 10mm Széles IP65 Vízálló Szalag Világítás)

MSDUSA 100 Pack LED Szalag Lámpa Konzolok,Rögzítő Klipsz 100 Csavarok Mellékelve (Ideális 10mm Széles IP65 Vízálló Szalag Világítás)

Rendeléséhez elérhető
HUF 1.33
Készleten:

A Mágneses Csavar : kényelmes a telepítés led szalag világítás, ezzel a rögzített videofájlok, tudnak tartani a led szalag fénye határozottan.Átlátszó Színű Klip : A tiszta klipek könnyű elrejteni magát a szemünk előtt.Úgy tervezték, IP65 Vízálló LED : Ideális 3528/5050/5630/3014 SMD vízálló LED szalag lámpa belül 10mm szélességű.Javasoljuk, hogy használja a 3-5db 1 méter szalag világítás.Üdv látogasson el boltba, hogy ellenőrizze több led zárójelben.VÁSÁROLJON bizalommal : 1 év garancia, valamint támogatják a MSDUSA, Bármilyen kérdés lehet kérni.Ideális Vízálló Szalag Szélessége 10mm(IP65).Méret : Fedett Szalag 10mm Csomag tartalma : 100 db led szalag rögzített videofájlok(átlátszó) 100 db csavart Ezek a led-klip vagy konzolok klip, amely alkalmas vízálló LED szalag , megjavítani az egyik csavart minden klip, amelyek nem érintik a fényerő a LED Szalag.Használja majd a Telepítés : 1.Ellenőrizze a szélessége a led szalag lámpa öltönyt ez a rögzített videofájlok 2. a telepítés előtt a klipek.Kérjük, győződjön meg arról, hogy a fény ki van kapcsolva. Helyezze a szerelési lyukak, hogy a jelek, javasolt használata 3-5 db klipek belül 1 m hosszú szalag világítás. Elhelyezés csavarok keresztül a videoklipeket, majd rögzíteni kell a csavart a megjelölt szerelési lyukak(Kérjük, legyen óvatos, ne húzzuk meg teljesen). Állítsa be ezeket a klipeket, hogy egybeesik a csík felületén, majd tovább húzza meg a csavart, amíg a klip teljesen világos szalag. Miután elkészült, ellenőrizze az összes rögzített.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában