7 az 1-ben levegőminőség-Mérő PM2.5 CO2 TVOC HCHO Hőmérséklet Szén-Dioxid-Érzékelő, Riasztási Küszöbértéket (Szín : 7in1 Fekete Nincs WiFi)

7 az 1-ben levegőminőség-Mérő PM2.5 CO2 TVOC HCHO Hőmérséklet Szén-Dioxid-Érzékelő, Riasztási Küszöbértéket (Szín : 7in1 Fekete Nincs WiFi)

Rendeléséhez elérhető
HUF 4527.00
Készleten:

【 Szén-dioxid-érzékelő 】1 Az érzékelő pontossága : Digitális szén-dioxid-érzékelő méter kell, hogy adja meg a pontos adatokat, hogy az intézkedés a szén-dioxid koncentrációja a jelenlegi környezetben.Ezért a pontosság az érzékelő kritikus. 【 Szén-dioxid-érzékelő 】2. Válasz sebesség : A reakció sebesség a digitális szén-dioxid-érzékelő eszköz gyors, képes gyorsan felismerni, illetve reagálni változások a szén-dioxid koncentrációja a környezetben. 【 Szén-dioxid-érzékelő 】3. Stabilitás : Digitális szén-dioxid-érzékelő eszközöket kell a hosszú távú stabilitás teljesítmény, képes fenntartani a pontos olvasás pontossága, függetlenül attól, hogy időt környezetet. 【 Szén-dioxid-érzékelő 】4. Az egyszerű telepítés használata : Digitális szén-dioxid-érzékelő méter kell, könnyű telepíteni, illetve használni a gazdasági szereplők gyorsan mester, majd használd őket. 【 Szén-dioxid-érzékelő 】5. Gazdaság : a költség A digitális szén-dioxid-érzékelő méter mérsékelt, annak érdekében, hogy a felhasználók nem túlköltéseket a berendezés pedig befolyásolhatja más beruházási terveket.Ugyanakkor, az élettartam, karbantartási költség az érzékelő ésszerűnek kell lennie.Műszaki adatok : Akkumulátor : 1 * lítium akkumulátor, 3,7 V, 1200m Ah (mellékelve)Érzékelők : MEMS sensors PM2.5 mérési tartomány : 0-999ug/m3 TVOC mérési tartományok : 0-3.000 mg/m3 CO2 mérési tartomány : 400-5000 PPMHCHO mérési tartományok : 0-2.000 mg/m3 Temperature mérési tartomány : 0-50/32-122 Humidity mérési tartományok : 0-99%RHRecharging módszer : c-Típusú interface Versions : NEM Wifi / Tuya Wifi Material : ABScolour : fekete / White Package Tartalma : 1 x Levegő Minősége Meter Only a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.Megjegyzés : a Fény tükröződés, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3cm. Mivel a különbség a különböző monitorok lehet, hogy a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Garantáljuk, hogy a stílus ugyanaz, mint látható, a képek, de nem ugyanazt a teljesítményt különböző szervek, mint a modell.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában