Csomag 2 Fali Lemez Aljzat Kapcsoló Kiterjed által SleekLighting | Dekoratív Cink Öntvény mostam le így a Réz| Különböző Stílusok:

Csomag 2 Fali Lemez Aljzat Kapcsoló Kiterjed által SleekLighting | Dekoratív Cink Öntvény mostam le így a Réz| Különböző Stílusok:

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.33
Készleten:

✅ MAGAS MINŐSÉGŰ : A márka a 2 Banda Kapcsoló fali tányérok készült magas minőségű anyag, amely kopásállóság ✅ KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : Ez a wall lemez rugalmas, könnyen telepíthető pár perc múlva egy szakértő vagy DIY/ kezdő.Csavarja ki, majd távolítsa el a jelenlegi fali tányér, majd helyezze az új fali tányér, majd rögzítse a csavarokat. ✅ RÉZ KIVITELBEN : A réz kivitelben növeli a dekoráció a szobában, így a tökéletes luxus úgy érzi, hogy a fedett terület.A szálloda egy zökkenőmentes design nem hagy hiányosságok között a fali lemez, majd a falon. ✅ HOZZÁ KIFINOMULT, HOGY A HAZAI Díszíteni a haza fejlettebb, elképesztően tervezett kapcsoló lemezek által Sleek Lighting.A fényes teszi ezeket a kapcsolókat ideális a meleg tónusú falak, például drapp, bézs, zöld, tégla piros, krém, amely teljes mértékben a megjelenés befejezéséhez a szobába, hogy azt a következő szintre. ✅ RENDELKEZÉSRE álló TÖBBFÉLE FORMÁJÚ, MÉRETŰ - a Különböző haza területeken lehet a különböző kapcsoló lemezek is.Sleek Lighting kínál különböző stílusok, illetve kombinációk.Válassza a duplex,kapcsoló, vagy lakberendező kapcsoló kiterjed egyszeres, dupla, tripla vagy négyszeres kombinációk. ✅ MAGAS MINŐSÉGŰ : A márka a 2 Banda Kapcsoló fali tányérok készült magas minőségű anyag, amely kopásállóság. ✅ KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ : Ez a wall lemez rugalmas, könnyen telepíthető pár perc múlva egy szakértő vagy DIY/ kezdő.Csavarja ki, majd távolítsa el a jelenlegi fali tányér, majd helyezze az új fali tányér, majd rögzítse a csavarokat. ✅ RÉZ KIVITELBEN : A réz kivitelben növeli a dekoráció a szobában, így a tökéletes luxus úgy érzi, hogy a fedett terület.A szálloda egy zökkenőmentes design nem hagy hiányosságok között a fali lemez, majd a falon. ✅ HOZZÁ KIFINOMULT, HOGY A HAZAI Díszíteni a haza fejlettebb, elképesztően tervezett kapcsoló lemezek által Sleek Lighting.A fényes teszi ezeket a kapcsolókat ideális a meleg tónusú falak, például drapp, bézs, zöld, tégla piros, krém, amely teljes mértékben a megjelenés befejezéséhez a szobába, hogy azt a következő szintre. ✅ RENDELKEZÉSRE álló TÖBBFÉLE FORMÁJÚ, MÉRETŰ - a Különböző haza területeken lehet a különböző kapcsoló lemezek is.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában