WINSOON Csúszó Pajta Ajtó Hardver Dupla Ajtó 11ft Pálya Készlet Padló Útmutatók Állítható Maradj Roller Hardver Készlet

WINSOON Csúszó Pajta Ajtó Hardver Dupla Ajtó 11ft Pálya Készlet Padló Útmutatók Állítható Maradj Roller Hardver Készlet

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

√HASZNÁLT : Ez 11ft pajta ajtó vasalat készlet ideális nyílások fel, hogy 66-banszéles; Nyílások szélesebb, mint 66-ban.szükség több sáv, vagy választhat más properable méret. √MINDEN SZERELÉSI HARDVER TARTALMAZZA : https : 1 x 5ft + 1 x 6 láb pályán, 9 x távtartó A pályán már predrilled lyukak 16 colos stud; CSAK a hardver eladó, AJTÓ NEM TARTALMAZZA. √Hogyan KELL TELEPÍTENI:Nagyon részletes, a vizuális instru. [MASSZÍV ACÉL KONZOL, KORSZERŰSÍTETT KEREK SARKOK]- Rendben fekete porszórt pajta ajtó alsó görgő útmutató kemény, tartós, rustproof, egy síkban a padlón,/föld, nem csavarokat kilógnak az alsó, nem groove szükséges ajtó, nincs fúrás a földön.Tökéletes alakú, kerek sarkok, süllyesztett lyukak, süllyesztett csavar fej, ez a fal útmutatót tartsa a gyerekeket, a bokám biztonságos az fáj. [ÁLLÍTHATÓ GÖRGŐS POZÍCIÓ] – Teljes mértékben állítható, különböző vastagságú pajta ajtaját, megfelelő ajtó vastagsága legfeljebb 2-13/16 colos használata 2 görgők, akár 3-5/8 hüvelykes belső görgő removed.By beállítja a helyzet a görgők a pályán, hogy illeszkedjen az ajtó panel, illik leginkább szekrényben zsebében ajtók. [GARANTÁLT SZOLGÁLTATÁS] - WINSOON csúszó pajta ajtó vasalat kit telt el 120,000 alkalommal nyitó-záró tesztek, jön-val egy 5 év garancia.Bármilyen probléma használja, a szakmai ügyfélszolgálati Csapat fog válaszolni a kérdésekre. √HASZNÁLT : Ez 11ft pajta ajtó vasalat készlet ideális nyílások fel, hogy 66-ban.széles; Nyílások szélesebb, mint 66-ban.szükség több sáv, vagy választhat más properable méret. √MINDEN SZERELÉSI HARDVER TARTALMAZZA : https : 1 x 5ft + 1 x 6 láb pályán, 9 x távtartó A pályán már predrilled lyukak 16 colos stud; CSAK a hardver eladó, AJTÓ NEM TARTALMAZZA. √Hogyan KELL TELEPÍTENI:Nagyon részletes, a vizuális instru. [MASSZÍV ACÉL KONZOL, KORSZERŰSÍTETT KEREK SARKOK]- Rendben fekete porszórt pajta ajtó alsó görgő útmutató kemény, tartós, rustproof, egy síkban a padlón,/föld, nem csavarokat kilógnak az alsó, nem groove szükséges ajtó, nincs fúrás a földön.Tökéletes alakú, kerek sarkok, süllyesztett lyukak, süllyesztett csavar fej, ez a fal útmutatót tartsa a gyerekeket, a bokám biztonságos az fáj.

További részletek

Brand:
WINSOON
Color:
Black
Finish:
Polished
Item Pack Quantity:
2
Item dimension:
4.8*2.5*1.6 Inch (12.1*6.3*4 cm)
Item Weight:
13 ounces (28.3 g)
Winsoon is the leading manufacturer of sliding barn door hardware. Craftsmanship, excellence and innovation are our primary pursuits. :
Trustful quality and workmanship is what you can expect when you choose Winsoon. We lead the way in sliding barn door hardware and we invite you to create something unique. :
Package Includes:
4 x Track & Wall Connector:
Mount track to wall
4 x Door stoppers:
Keep rollers on track
1 X 5FT Track:
With pre-drilled holes for wall attachments
4 x Steel Hangers:
For use with door
2 x Floor Guide:
Keep door in its position
4 x Anti-Jump Pad:
prevent door from falling down
1 x Installation Manual:
Very smooth with photos and text, help you install your barn door easily
And other Screw parts for you to assemble. :

Hasonló termékek a kategóriában