ENINFUT Autós Napellenző Szervező, PU Bőr Automatikus Belső Tartozékok Zseb Szervező a Multi-Zseb, Cipzárral Nettó (Fekete)

ENINFUT Autós Napellenző Szervező, PU Bőr Automatikus Belső Tartozékok Zseb Szervező a Multi-Zseb, Cipzárral Nettó (Fekete)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

【Minőségű Bőr】 Készült magas minőségű, tartós PU Bőróceánjáró fedélzetén rugalmas, erős.Finom bőr erek keverék tökéletesen a kocsit, nem alacsonyabb, a grade az autó. 【Nagy Kapacitás】1 nagy cipzáras rekesz, 1 háló Mély slip zsebbel, 5 zsebbel, 1 Szemüveg clip.Tökéletesen tárolására a telefon, napszemüveg, vezetékek, iratok, kártyák, toll, a töltő, kábel, fülhallgató, CD-t, több.ez egy nagyszerű segítője, mint a tároló táska az autó. 【Könnyen Telepíthető】 Erős, szűk két gumiszalag kényelmesen telepíteni, hogy az autó napellenző, tépőzárral állítható a zenekar húzza meg, szorosan biztonságban erőszakos is rezgés. 【Széles körben Használt】 Tárolása fülhallgató, pénzt, jegyet,szövet, CD,kártya, toll, stb.Nagy segítő tároló táska az autó.1" , Ez a rend szervező tároló táska tulajdonosa tökéletesen tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb autó, terepjáró, valamint a teherautók az álarcot. 【Minőségű Bőr】 Készült magas minőségű, tartós PU Bőr.óceánjáró fedélzetén rugalmas, erős.Finom bőr erek keverék tökéletesen a kocsit, nem alacsonyabb, a grade az autó. 【Nagy Kapacitás】1 nagy cipzáras rekesz, 1 háló Mély slip zsebbel, 5 zsebbel, 1 Szemüveg clip.Tökéletesen tárolására a telefon, napszemüveg, vezetékek, iratok, kártyák, toll, a töltő, kábel, fülhallgató, CD-t, több.ez egy nagyszerű segítője, mint a tároló táska az autó. 【Könnyen Telepíthető】 Erős, szűk két gumiszalag kényelmesen telepíteni, hogy az autó napellenző, tépőzárral állítható a zenekar húzza meg, szorosan biztonságban erőszakos is rezgés. 【Széles körben Használt】 Tárolása fülhallgató, pénzt, jegyet,szövet, CD,kártya, toll, stb.Nagy segítő tároló táska az autó.1" , Ez a rend szervező tároló táska tulajdonosa tökéletesen tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb autó, terepjáró, valamint a teherautók az álarcot.Ez az autó tartozékok szervező tartja jármű dokumentumok, valamint a kis utazás elemek rendezett, kéznél van.Nem Nyílik, csukódik könnyen, anélkül, hogy néz ki, amikor a vezetés.Jármű Napellenző Zsebében Szervező Részleteket : Típus : Napernyő, Tároló Táska/Jármű Szervező/Autó Napellenző Jogosultja Multi-Function : tolltartó, kártya szervező, napszemüveg tartó, sokoldalú módon, hogy tisztítsák meg az autó.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában