Polc, Tömör Fa Áll, 3 Tier Tároló Polcok, Szervező Rack, Virág Állvány, Hálószoba, Konyha, Nappali, Cafe (Színe : Fehér)

Polc, Tömör Fa Áll, 3 Tier Tároló Polcok, Szervező Rack, Virág Állvány, Hálószoba, Konyha, Nappali, Cafe (Színe : Fehér)

Rendeléséhez elérhető
HUF 0.67
Készleten:

☻Munkavédelmi : tömör fa polc, masszív, időtálló, szagtalan ☻Szuper teherhordó : erős, teherbíró képességét, nem remeg. ☻Multi-cél : a hely, virágokat, könyveket, játékokat, képkeret, telefonok, stb. ☻Levehető tervezés, független tároló polc, használható szerint otthon a tárolás, split, együttes használata. ☻Nem veszi fel a helyet : többrétegű kombinált tároló, nem veszi fel a helyet. ☻Munkavédelmi : tömör fa polc, masszív, időtálló, szagtalan. ☻Szuper teherhordó : erős, teherbíró képességét, nem remeg. ☻Multi-cél : a hely, virágokat, könyveket, játékokat, képkeret, telefonok, stb. ☻Levehető tervezés, független tároló polc, használható szerint otthon a tárolás, split, együttes használata. ☻Nem veszi fel a helyet : többrétegű kombinált tároló, nem veszi fel a helyet. ☻Multi-funkcionális padló állvány, lehet használni, mint egy tároló polc, is használható, mint egy Virág állvány, 3 réteg tárolás is játszani egy dekoratív szerepet ☻ termék információ : ☻ termék neve : a tömör fából készült, álló polc tulajdonságok : - Anyaga : Fenyő ☻ Szín : Természetes , Fehér ☻Mérete : Hosszú : https : 65cm / magasság : 77cm(Hosszú:25.5 a / magasság : 30.3 a) ☻ stílus : rusztikus ☻Partíció forma : inline ☻Design elem : kopott ☻ Telepítési mód : Közgyűlés ☻ Termékek a következők : polc ×1 ※Termék érkezési nap : 10-20 nap ※Tipp : Méretek mért kézzel, de mivel a különböző mérési módszerek, lehet, hogy 2-3cm hiba, ami normális ※Fizikai felvétel készítésekor a felvételi fény, a különböző számítógép-monitorok, lehet, hogy egy kis szín, egy normális jelenség ※üdvözöljük a bolt!Sok stílus, a bolt, akkor menj a boltba, hogy keresse meg a ※Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában