Állítható Bőr Pánttal Vágó Leathercraft Öv DIY Kézi Forgácsolási Fából készült Csík, Vágó 5 Éles Pengék Bőr Eszközök - (Szín:

Állítható Bőr Pánttal Vágó Leathercraft Öv DIY Kézi Forgácsolási Fából készült Csík, Vágó 5 Éles Pengék Bőr Eszközök - (Szín:

Rendeléséhez elérhető
HUF 5643.00
Készleten:

Szín : Világos Szürke Készült prémium minőségű fa anyag, erős, tartós. A könnyen használható, nagy vágni bőr csík, valamint pánttal. Helyezze a skála része a fő testet, majd húzza meg a csavart, hogy javítani.A vágási tartomány eléri a 7 cm-es. Egyértelmű skála, ez kényelmes a vágás bőr szíj, hogy a kívánt szélességet.Szín : Világos Szürke. Készült prémium minőségű fa anyag, erős, tartós. A könnyen használható, nagy vágni bőr csík, valamint pánttal. Helyezze a skála része a fő testet, majd húzza meg a csavart, hogy javítani.A vágási tartomány eléri a 7 cm-es. Egyértelmű skála, ez kényelmes a vágás bőr szíj, hogy a kívánt szélességet.Termék Neve : bőr szíj cutter Descriptions : Anyag : vágnak fát Tartomány : 0-7 cm Features : 1. Készült prémium minőségű fa anyag, erős, tartós. A könnyen használható, nagy vágni bőr csík, valamint pánttal. Helyezze a skála része a fő testet, majd húzza meg a csavart, hogy javítani.A vágási tartomány eléri a 7 cm-es. Egyértelmű skála, ez kényelmes a vágás bőr szíj, hogy a kívánt szélességet. Nagyon éles penge gyorsan kell vágni, valamint biztosítja, még a metszés.Gyere, 5 penge a csere.Csomagolási Listát : bőr pánt maró *1 penge *5 Elem részletek : Set típus : NOType a : NOMaterial : -típusszám : -Származási hely : Kína!.

További részletek

Hasonló termékek a kategóriában