Tablet Ideális, Praktikus Tartozék A Tablettát, a Biztonság, illetve a Megbízhatóság Alkalmas Iplay40, a Iplay40h 10.4 Inches Tablet(Kék)

Tablet Ideális, Praktikus Tartozék A Tablettát, a Biztonság, illetve a Megbízhatóság Alkalmas Iplay40, a Iplay40h 10.4 Inches Tablet(Kék)

Rendeléséhez elérhető
HUF 2.33
Készleten:

【PUHA, KÉNYELMES】Ez a tabletta készült minőségű PU, valamint TPU anyag, amely puha, kényelmes 【JÓ AJÁNDÉK】Ez a tabletta ideális, praktikus tartozék a tablet, akkor adja meg a barátaidnak, mint egy ajándék. 【KÉNYELMESEBB】Ez a tablet nagyon alkalmas iplay40, a iplay40 H 10.Így több a kényelem. 【KITERJESZTÉSE TABLETTA ÉLET SZOLGÁLTATÁS】Ez a tablet képes megvédeni a tablet a karcolás, szennyeződés, könnyes viselni.Kiterjesztése tabletta élet szolgáltatás. 【BIZTONSÁG, ILLETVE a MEGBÍZHATÓSÁG】Ez a tabletta hatékonyan illik megvédeni a tablet, amely biztosítja a biztonság, illetve a megbízhatóság. 【PUHA, KÉNYELMES】Ez a tabletta készült minőségű PU, valamint TPU anyag, amely puha, kényelmes. 【JÓ AJÁNDÉK】Ez a tabletta ideális, praktikus tartozék a tablet, akkor adja meg a barátaidnak, mint egy ajándék. 【KÉNYELMESEBB】Ez a tablet nagyon alkalmas iplay40, a iplay40 H 10.Így több a kényelem. 【KITERJESZTÉSE TABLETTA ÉLET SZOLGÁLTATÁS】Ez a tablet képes megvédeni a tablet a karcolás, szennyeződés, könnyes viselni.Kiterjesztése tabletta élet szolgáltatás. 【BIZTONSÁG, ILLETVE a MEGBÍZHATÓSÁG】Ez a tabletta hatékonyan illik megvédeni a tablet, amely biztosítja a biztonság, illetve a megbízhatóság.Szolgáltatás : 1. Ez a tabletta készült minőségű PU, valamint TPU anyag, amely puha, kényelmes. Ez a tabletta hatékonyan illik megvédeni a tablet, amely biztosítja a biztonság, illetve a megbízhatóság. Ez a tablet képes megvédeni a tablet a karcolás, szennyeződés, könnyes viselni.Kiterjesztése tabletta élet szolgáltatás. Ez a tabletta nagyon alkalmas iplay40, a iplay40 H 10.Így több a kényelem. Ez a tabletta ideális, praktikus tartozék a tablet, akkor adja meg a barátaidnak, mint egy ajándék.Hogyan Használjuk : Csak tegye a tablettát a helyzet.Specifikáció : Elem Típus : Tablet Case Material : PU, valamint TPUCompatibility : Alkalmas iplay40 H, a iplay40 Pro Csomag Lista : 1 x Tablet Esetben.

További részletek

Item Type:
Tablet Case
Material:
PU and TPU
Compatibility:
Suitable for iplay40H, for iplay40Pro
Package List:
1 xTablet Case :

Hasonló termékek a kategóriában