TPMS Tanulniuk, Eszköz, Kompakt 2-in-1 Stabil Teljesítményt TPMS-Visszaállítás Eszköz a F‑450 F‑550

TPMS Tanulniuk, Eszköz, Kompakt 2-in-1 Stabil Teljesítményt TPMS-Visszaállítás Eszköz a F‑450 F‑550

Rendeléséhez elérhető
HUF 3600.00
Készleten:

Jármű Felszerelés : TPMS-visszaállítás eszköz csere Ford F‑450 F‑550; Csere Ford Mustang; Csere Ford Focus; Csere Lincoln MKZ, MKS 2 az 1-ben TPMS Eszköz : Super EL50448 TPMS tanulja eszköz működik, mint a két EL‑50448 sorozat, EL‑50449 csere Ford Sorozat TPMS19 gumiabroncs-érzékelő reset eszköz.Hogyan Működik : Ha a levegő nyomása megváltozik, az érzékelő továbbítja olvasható módban.Ebben a módban, miután megkapta az olvasni mód átviteli jel, a test vezérlő modul rendel az érzékelő azonosító kódot, hogy a jármű pozíciójának megfelelő olvasni a sorozatot.Tipp : Amikor a TPMS tanulniuk, eszköz, kérjük, ellenőrizze az antenna a megfelelő pozícióba, majd 9 V akkumulátor kell, jó állapotban.Gyakorlati gumiabroncs nyomás tanulniuk, eszköz az autó.Egyszerű Használat : annak Biztosítása, hogy a jármű a tanulniuk mód, illetve az azt követő, a szolgáltatás eljárás.Tartsa eszköz ellen, az oldalfalon a gumiabroncs, közel a szelep szár.Nyomja nyomja meg a gombot, miközben a szerszám ellen a gumiabroncs oldalfal. Jármű Felszerelés : TPMS-visszaállítás eszköz csere Ford F‑450 F‑550; Csere Ford Mustang; Csere Ford Focus; Csere Lincoln MKZ, MKS. 2 az 1-ben TPMS Eszköz : Super EL50448 TPMS tanulja eszköz működik, mint a két EL‑50448 sorozat, EL‑50449 csere Ford Sorozat TPMS19 gumiabroncs-érzékelő reset eszköz. Egyszerű Használat : annak Biztosítása, hogy a jármű a tanulniuk mód, illetve az azt követő, a szolgáltatás eljárás.Tartsa eszköz ellen, az oldalfalon a gumiabroncs, közel a szelep szár.Nyomja nyomja meg a gombot, miközben a szerszám ellen a gumiabroncs oldalfal. Hogyan Működik : Ha a levegő nyomása megváltozik, az érzékelő továbbítja olvasható módban.Ebben a módban, miután megkapta az olvasni mód átviteli jel, a test vezérlő modul rendel az érzékelő azonosító kódot, hogy a jármű pozíciójának megfelelő olvasni a sorozatot. Tipp : Amikor a TPMS tanulniuk, eszköz, kérjük, ellenőrizze az antenna a megfelelő pozícióba, majd 9 V akkumulátor kell, jó állapotban.Gyakorlati gumiabroncs nyomás tanulniuk, eszköz az autó.Specifikáció : Elem Típus : TPMS Reset Tool Material : ABS2 1 TPMS Eszköz : Super EL50448 működik, mint a két EL-50448 sorozat, EL-50449 csere Ford Sorozat TPMS19 gumiabroncs-érzékelő reset eszköz.

További részletek

Item Type:
TPMS Reset Tool
Material:
ABS
2 in 1 TPMS Tool:
Super EL50448 works as both EL-50448 series and EL-50449 replacement for Ford Series TPMS19 tire sensor reset tool.
Wide Vehicle Coverage:
tps relearn tool work on most, replacement for Ford, replacement for Lincoln equipped tpms tire pressure monitor system can be reset.
Easy to Use:
Super EL-50448 TPMS activation tool with ease, faster operation, activates the in dividual TPMS sensors by pressing one button;
How to Use:
Ensure that the vehicle is in the relearn mode, and following the service procedure. Hold tool against the sidewall of the tire, near the valve stem. Depress press button while holding the tool against the tire sidewall.
Notice:
1. When using tpms relearn tool, please make sure antenna in correct position . 2. And 9V battery should be in good condition.
Applicable Models:
Replacement for Opel 2006-2019 :
Replacement for :

Hasonló termékek a kategóriában